От х:

Днес в x:

Задържаха шофьор зад волана, напушен с канабис

Водач без книжка, употребил дрога е заловен в Харманли. Тази нощ в 1 часа на улица „Македония“, униформени служители са спрели за проверка „Ауди“, управлявано от 24-годишен жител на София с хуманитарен статут. Той не е представил свидетелство за правоуправление на проверяващите, а справка е показала, че не притежава такова. Последвал е тест с техническо средство, което показало употреба на канабис. Водачът е отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа по стартиралото бързо производство.

За инцидент на пътя с пешеходец в Хасково, съобщават още от полицията. Той е станал в 15,10 часа на булевард „Освобождение“. 77-годишен пешеходец от Турция пресичал платното на необозначено място и се е ударил в страничното дясно огледало на движещ се „Форд“ , шофиран от 41-годишен хасковлия. Двамата участници напускат мястото на произшествието, без да уведомят органите на МВР. По късно пострадалият е посетил Спешното в Хасково, прегледан и освободен за домашно лечение. Съставени са 2 акта.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Уж
    Ужас
    17 0
    13:28, 11 авг 2022
    Всеки втори е дрогиран! Опасно е да се движиш с кола и да си пешеходец! Трябва да търсим летящи средства за придвижване!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини