От х:

Днес в x:

5-годишен е блъснат от кола на пешеходна пътека

5 -годишно дете е блъснато докато пресичало пешеходна пътека“зебра“ в Хасково. Инцидентът е станал минути след 9 часа на кръстовището между булевард „В.Левски“ и улица „Дунав“. 74-годишен водач от с.Поповец на лек автомобил „Опел“ е ударил с лявата част на колата на пешеходна пътека момчето. Детето е прегледано и освободено за домашно лечение. Съставен акт.

В Харманли водач е с леки наранявания след произшествие на пътя. В понеделник 18,45 часа на кръстовището между улиците „Сакар планина“ и „Неофит Рилски“, 31-годишен от Първомай е шофирал „Рено“. Той не е спрял на знак Б-2, при което се е ударил в „Опел“, управляван от 33-годишен жител на Града на Белоногата, който е и пострадал. Прегледан е и освободен за домашно лечение. За наблюдение, без опасност за живота в МБАЛ Харманли е постъпил и 16-годишен пътник в „Опела“.

Водач с алкохол пък е заловен от полицаи от участъка в с.Стамболово. Той е на 46-години и шофирал мотопед, без регистрационни табели. Спрян е за проверка с техническо средство. Пробата му показала 2,66 промила алкохол в издишания въздух. Шофьорът е отказал кръвна проба. Задържан е до 24 часа по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини