От х:

Днес в x:

КАТ и рокери с демонстрация пред гимназисти и лекция за безопасност на пътя

    Служители на „Пътна полиция“ и представители на мотоклуб „Райдърс“ направиха демонстрация „Безопасно управление на МПС“ в Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“ в Хасково. Акцията на двора на училището тази сутрин бе наблюдавана от ученици, учители и заместник-директорът Стефан Гинев.

    Тя е във връзка с днешния 29 юни – Ден на безопасността на движението по пътищата, каза началникът на „Пътна полиция“ в Хасково главен инспектор Димо Чобанов.

    В тази връзка бе показано безопасно управление на мотор. Пред учениците беше изнесена лекция за безопасно движението и спазване на правилата за движение по пътищата от инспектор Николай Каменов. Той им разясни необходимостта от спазването на пътните знаци с цел предпазване от пътни инциденти.

    Зам.-председателят на хасковския мотоклуб „Райдърс“ Петър Ангелов и колегата му Димчо Славилов призоваха младите водачи на моторни превозни средства за толерантност на пътя, да не превишават допустимата скорост и да пазят не само себе си, но и другите участници в движението в движението. Обърнаха се още към младежите да бъдат особено предпазливи при управление на мотор, включително когато возят други хора.

    Днешното мероприятие е и част от акцията на КАТ „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя“.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ан
      Анцугето
      4 -7
      12:18, 29 юни 2022
      Купи анцуг и изтъркани хлепки , бъди зъл рокер !
      • Ba
        Bai Kolyo
        6 -2
        17:50, 29 юни 2022
        Купи си лаптоп , пий бира , чеши си гъза , бъди тъп хейтър.
      • Ба
        Бай Иван
        0 -1
        23:31, 29 юни 2022
        Ти ще си умреш ерген !
    Последни новини