От х:

Днес в x:

Водачка на Ситроен блъсна жена на пешеходна пътека в Хасково

    Водачка на лек автомобил Ситроен блъсна жена на пешеходка пътека в Хасково. Инцидентът стана в ранния следобед днес.

    Колата с хасковска регистрация се е движела по булевард „Освобождение“ в посока центъра на града. Малко преди кръстовището с улица „Драгоман“, по пешеходната пътека е пресичала жена на възраст около 35 години. Тя обаче е била блъсната от колата и е пострадала. По първоначална ситуация, тя е получила травма на крака. Била е откарана с линейка в хасковската болница за изясняване на състоянието й.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая. Водачката е тествана за алкохол, но промили не са отчетени. Тя отказа коментар за случая.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Скоро няма да ви стига секцията в новините,за подобни новини с "дамски" ПТП-та!!! Не си гледат там маникюра,токчетата или екстеншъните,те на коли са накачили,"Прости кокошки,Сър"!!! Има си неща,които са само за мъже,както пилотирането на самолет,така и шофирането на автомобили!
      • На
        Насето
        31 -9
        17:39, 24 юни 2022
        Няма мъже батко!!!
        Жените станаха и мъже и жени.
        И аз искам да си гледам маникюра, екстейшъна и токчетата, но такива мъже са се завъдили, че няма кой да плаща...
        Сега сериозно! В днешно време такъв коментар може да изкаже само някой на възраст 40+, апсолютен комплексар, най-вероятно работещ за минимална работна заплата със скапан животец!
        В днешно време колата НЕ е удобство, а необходимост!
        Аз съм майка на 3 деца във възрасти от 2 до 15 години, за мен специално е немислимо да чакам мъжа ми да се прибере от работа за да ме закара някъде! Я на пазар, я на лекар за някое дете, я на урок по рисуване (пак за децата)
        В случая не се правят коментари за разни 18 годишни пичлемета, които катастрофират друсани и пияни или за разни 86 годишни с 12 + дьоптъра... Да не говорим, че в Хасково шофьорите са под всякаква критика, независимо дали са жени, мъже, лапета или старци... Всеки е сам на пътя!
        Кога за последно дадохте път на пешеходна пътека? А кога за последно спряхте на знак стоп? Кога си викнахте такси, след като изпихте 1 бира на кенана? Кога дадохте път на кола с НЕ Хасковска регистрация? Ама честно!!!
      • Же
        Жена шофьор
        12 -7
        17:59, 24 юни 2022
        Като ти гледам начина на мислене, и ти не си китка за мирисане.
      • Ощ
        Още една жена шофьор
        7 -12
        18:27, 24 юни 2022
        Жините които карат коли са истински жени и имат ст... Виж коментара
      • Же
        Жена шофьор
        7 -6
        22:28, 24 юни 2022
        Два пъти на стоп ме бутнаха мъже шофьори! Нима не разпознават знака стоп или да не би да са си чешели топките и са се разсеяли, че не са видяли знака!? В един друг случай един идиот от мъжки пол ми отне предимството и се опита да ме обвини, но му обясних правилника и слава Богу имах свидетели, които потвърдиха колко съм права. В друг случай (този път бях пешеходка), въпреки че липсваше маркировка на пътя, беше наличен знак за пешеходна пътека шофьор от мъжки пол щеше да ме смачка. Отделно, че по статистика при повечето ПТП участниците са мъже. Сега може да си заврете мнението там, където Ви е удобно!
      • Ko
        Koleva
        3 0
        09:05, 25 юни 2022
        ...и с това говорене по телефончетата
    • 2
      Бъ
      бъзз
      26 -6
      15:49, 24 юни 2022
      Изкуствена неравност си трябва там, да спира състезателите нощем и разсеяните денем.
    • 3
      До
      До "Още една жена шофьор:
      8 -9
      20:43, 24 юни 2022
      Толкова сте истински тея жени,дето имали мъж зад гърба си,карате коли щото са зад и в "г.ъ.з.а" ви,истински мастии сте,1% от жените имате финансова възможност да си закупите сами автомобил,другите 99 % си ги купувате със задниците си,та истински сте де,ама к****и!!!:)))))
      • Же
        Жената шофьор
        3 -1
        10:10, 25 юни 2022
        Колата съм си купила абсолютно сама и си я поддържам от собствената си заплата за разлика от много други женски и мъжки индивиди. Да прекратим темата?
        Винаги ще има едни големи мъже, които ще се мислят за бесмъртни и много опитни водачи, но истината, че никой не е застрахован. На всеки може да се случи и случката няма да пита дали си жена, мъж или джендър. Карайте внимателно!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини