От х:

Днес в x:

Стартира детският футболен турнир на стадион „ Младост“

    Традиционният детски футболен турнир на името на Богомил Попов стартира преди обед днес на изцяло обновения стадион „Младост“ в Хасково. В два дни сили ще премерят осем отбора млади футболни надежди: ПФК “Левски“ София, ФК „Хасково 1957“, ПФК „Ботев“ Пловдив, ПФК „Арда“ Кърджали, ПФК „Локомотив“ Пловдив, ФК „Севлиево“, ОФК „Хасково“, ФК „Димитровград“. Тимовете са разделени в две групи и играят  „всеки срещу всеки“. Мачовете са с времетраенето от 40 минути с  5 минутна почивка между полувремената.

    Част от публиката днес беше и кметът на Хасково Станислав Дечев, който беше избрал да се придвижи до стадиона с електрическо колело.

    В неделя в 13 часа ще е финала на турнира, а от 14 часа ще е награждаването. За да поздравят младите футболисти се очаква в Хасково да пристигнат изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, старши треньорът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров, зоналният председател на БФС за Южна България Огнян Златков, именити футболисти от златното поколение от 1994 година, ветерани на хасковския футбол.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      К.
      К. О. Л.
      4 -1
      15:38, 21 май 2022
      Бат Антоне давай, трябва да вземеш турнира само напред.
    • 2
      Ба
      Бат Кольо
      1 -1
      15:58, 21 май 2022
      Дано Левски да го спечели!Богомил беше левскар.
    Последни новини