От х:

Днес в x:

Хванаха 4 пияни водачи и 3 дрогирани в Хасковско

Седем производства са стартирали през почивните дни срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 5-и са заведени две от тях: срещу 36-годишен, шофиращ Рено с метамфетамин в Симеоновград и срещу 68-годишен, управляващ Дачия в Хасково с 2,14 промила алкохол.

На следващия ден в Районното управление в Хасково са били задържани двама. Момче на 21 г. се е движило с Мерцедес и с наличие на кокаин, амфетамин и метамфетамин, а вторият подкарал Ситроен в областния град след употреба на 2,89 промила алкохол. Останалите 3 производства са на 7-и. Двама са пренощували в харманлийския арест – 32-годишен с Ауди е проверен в село Малко градище. Тестване с дрегер отчело 3,04 промила алкохол в издишания въздух. Пътните полицаи са установили и жена на 32 г. от Града на Белоногата. Тя управлявала Сеат след употреба на канабис, потвърдено с техническо средство. Същия ден по обяд, служители са извършили проверка на АМ „Марица“ на лек автомобил Мерцедес с водач 45-годишен жител на село Момково. При теста, уредът е отчел 0,54 промила алкохол. Съставен му е акт.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини