От х:

Днес в x:

“Саяна Хасково” с домакински успех над “Асеновец” с 3:1

    “Саяна Хасково” победи десетима от “Асеновец” (Асеновград) в мач от 29-ия кръг от първенството на Югоизточната Трета лига. Двубоят на стадион “Хасково” завърши с резултат 3:1.

    И четирите попадения бяха отбелязани след почивката. Хасковлии наложиха натиск от самото начало на мача, но и така не стигнаха гол. В добавеното време гостите останаха с човек по-малко след като Тодор Тодоров получи червен картон. След паузата хасковлии започнаха силно и резултатът не закъсня. Около 5 минути след подновяване на играта Ангел Здравчев даде аванс на домакините. Радостта на хасковлии обаче траеше твърде кратко. В ответната атака капитанът на “Асеновец” Шабан Османов изравни. Домакините не се стъписаха и продължиха да търсят победата. При една от многобройните си атаки червено-белите получиха право да изпълнят дузпа. Защитник на “Асеновец” събори Васил Колев в наказателното поле и главният съдия Мюмюн Сар отсъди нарушение. Зад топката застана Ангел Здравчев, който отново даде аванс на своя тим. Третото попадение отбеляза влезлият като резерва Бончо Панев.

    Така с днешния успех момчетата на треньора Живко Желев натрупаха 70 точки, с 3 по-малко от лидера “Левски” (Крумовград), който днес победи “Атлетик” (Куклен) с 5:0.

    В друг двубой ФК “Димитровград” се наложи с О:4 над “Борислав”(Първомай).

    В следващия кръг от футболната надпревара червено-белите ще гостуват на дубъла “Локомотив” (Пловдив) в Оризари, а “Димитровград” приема “Гигант” (Съединение). Срещите са на 7 май от 18 часа. Преди този кръг хасковлии ще играят полуфинална среща от турнира за купата ан Аматьорската футболна лига. Мачът срещу “Дунав” (Русе) ще е на 4 май. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини