От х:

Днес в x:

Тенисисти от 6 континента се включиха в турнир в Хасково

    Около 130 тенисисти от 6 континента се включиха в традиционния Международен турнир от втора категория на ITF за юноши и девойки до 18-годишна възраст, който стартира от днес в Хасково. Домакин на състезанието е тенис клуб „Хасково”.

    Срещите започнаха тази сутрин на кортовете на „Кенана”. Днес са квалификациите, които ще продължат и в понеделник. Основната схема на единично и на двойки е във вторник, а финалите са следващата неделя.

    Водач в схемата при юношите е Макс Батютенко от Казахстан, а при девойките – Екатерина Хайрудинова от Русия.

    В турнира ще участват тенисити от клуба на домакините. В основната схема са Георги Георгиев и Кристина Василева, а Димитър Байчев ще започне от квалификациите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      До
      Доц. Географски
      4 -2
      14:51, 17 апр 2022
      И от Антарктида ли дойдоха. На Олимпийското знаме има 5 кръга, символизиращи спортистите от 5 континента. Да не би да са дошли пингвини от Антарктика.
      • Ив
        Иван
        2 -1
        17:00, 17 апр 2022
        Доцента, не пиши глупости! Населените континенти са шест, Антрактида е седмият. Май не си много добре по география...
    • 2
      Ня
      няма нищо
      2 0
      16:16, 17 апр 2022
      Нищо де , вие пък сте много придирчиви, то стана малко като оня култов филм дето беше забранен през комунистическо време "КИТ" - "риба ама цаца" - "цаца ама риба" - пет -шест континента - голяма работа. Важното е шум да се вдига. А колкото до петте олимпийски кръга , те дори са оцветени - жълто, зелено, черно ,бяло и синьо като всеки цвят съответствува на определен континент , айде сега няма да ви ограмотявам , за тази работа има "гугъл" - четете , четете , щото дали и това можете един Господ знае.
    • 3
      До
      До Географски
      1 0
      16:56, 17 апр 2022
      Къде бяхте в часовете по география! Без Антарктида континентите са си точно 6. А кръговете са 5, защото когато се създават символите Северна и Южна Америка се възприемат като един континент. Цветовете на кръговете се сварзват с цветовете на знамената на страните участнички, а не с континентите.
      • Ха
        хахаха
        0 0
        17:57, 17 апр 2022
        Ти усещаш ли каква глупост изрече за цветовете?
    • 4
      Ут
      уточнение
      4 0
      17:40, 17 апр 2022
      Синият кръг символизира -Европа, Жълтият кръг символизира -Азия, Черният кръг символизира - Африка, Червеният кръг символизира - Америка и Зеленият кръг символизира - Австралия. Ама почетете малко и се образовайте бе т.ъ.п.и г....е.
      • До
        До тъпия г.з
        1 0
        09:08, 18 апр 2022
        Съгласен съм, трябва да се чете. Ами чети!
    Последни новини