От х:

Днес в x:

Петър Вълканов с нова авторска песен и клип „Прошка“

Изображение 1 от 3

    На Сирини Заговезни-денят, в който прошка искаме и прошка даваме, музикантът Петър Вълканов пусна нова песен и клип. Парчето се казва „Прошка“ и след безсънна нощ за последните щрихи по него, авторът, композитор, аранжор и изпълнител, успя все пак да го пусне точно на днешния ден, какъвто му е и първоначалният замисъл.

    „Тази песен е орисана да излезе на  този ден. Преди пет години точно по Сирини Заговезни написах стихотворението, по което е текстът на песента“, сподели Вълканов.

    „Прошката е една от стъпките към това, да имаме преживявания, които предпочитаме. Не трябва да сме силни за да простим, а прошката ни прави силни. А прошката започва със смирението“, казва още авторът.

     Това негово авторско парче е второто за по-малко от две години. През май 2020-а Вълканов пусна клипа на "Чу ли?". Както тогава, така и в новия му клипа участват малките му племеннички. В снимките за  „Прошка“ се включват и момичетата от балет "Тангра", с ръководител и хореограф Дорина Инджова, както и приятели и колеги-музиканти на Вълканов. Николай Скерлев е човекът, който е работил по осветлението при снимките и е заснел клипа. Режисьор е Петър Вълканов.

    Новият проект „Прошка“ излиза и под нов творчески псевдоним на Петър Вълканов- Good ideas.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Последни новини