От х:

Днес в x:

Радев: Времето за анализи и добри намерения изтече. Чакаме резултатите

Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убиват българската икономика. Нужни са неотложни, надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения, каза президентът Румен Радев пред журналисти в Пловдив, след като посети завода на металургичната компания за цветни метали „КЦМ 2000“ .

"Времето за анализи и добри намерения изтече. Чухме ги. Чакаме резултатите", заяви президентът. Той добави, че всички - и гражданите и бизнеса, следят какво прави правителството, така че да поевтинеят токът и газът и да има адекватни компесаторни механизми и за потребителите, и за бизнеса.  

Кабинетът назначи нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите, хората не ги усещат, а време няма, всеки ден е ценен, всеки ден увеличава риска от фалити, от  загуба на пазари, да не говорим какво става за малките и средните предприятия, каза президентът Радев. Трябва да има адекватни мерки, трябва да има ясна политика, неотложни са законови промени, каза още президентът.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ра
    Радев, Радев
    3 -3
    13:24, 17 фев 2022
    Не си харесваш май проекта ПП и Киро и приятели ? Правителството е твоя Франкенщаин недоносено и недодялано съставено от крадци и лъжци. Много тr прилича, защото и ти лъжеше и въртеше далавери докато бе командир на поделение.
  • 2
    !
    !
    1 -2
    14:26, 17 фев 2022
    Браво на президента, и народа чака резултати но позитивни за него а не както досега негативни!
  • 3
    Ба
    Бай Иван
    2 -1
    17:03, 17 фев 2022
    Това да вдигаш юмрук и да критикуваш е едно а да управляваш държава е съвсем различно. Държавата не е самолет а народа не търпи да си прави правителството експерименти!!!
Последни новини