От х:

Днес в x:

Трима ученици и дете от детска градина са сред 25 новозаразени с коронавирус в Хасковско

25 нови случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб. Лицата са от общините Свиленград, Димитровград, Ивайловград, Любимец, Хасково, Харманли, Тополовград, Маджарово, Минерални бани.

От новите случаие ученичка от 4 А клас на ОУ „Н.Вапцаров“ в Хасково. Под карантина са 7 ученици.

Заразен е и ученик от 8 В клас на ПГДС „Цар Иван Асен II“ в Хасково. Под карантина са 25 ученици.

С коронавирус е и ученик от 7 А клас на ОУ „Кл.Охридски“ в Хасково. Под карантина са 22 ученици от 7 А клас.

Сред новите случаи е дете от ДГ №11 „Елхица“ в Хасково. Под карантина са 11 деца от IV група, две учителки и пом.-възпитател.

Към момента186 души са хоспитализирани в болници. Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 19 770. Излекувани са 11 169.

Починали са 1 275 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (48)

  • 1
    Ин
    Интенз
    10 -7
    08:20, 17 яну 2022
    Много починали! Те от короната ли са починали?
    • Оф
      Официални данни
      24 -15
      08:31, 17 яну 2022
      От Мангъров вчера. Над 500 починали ваксинирани. А от самите ваксини информация няма. Тя се разпространява само между хората.
    • Ма
      Мария
      14 -20
      11:30, 17 яну 2022
      Слушай глупостите на Мангъров.Мисли с твоята глава... Виж коментара
    • До
      До Мария
      13 -8
      12:00, 17 яну 2022
      Права си предпочитам всеки да се спасява поеденично отколкото стадно като във братския ЕС .
    • До
      До Мария
      14 -6
      12:18, 17 яну 2022
      Ту проста ли си ? Това са официални данни от правителството.
    • Ab
      AB
      5 -13
      15:11, 17 яну 2022
      Мангъзов трябва се даде под със за неверни данни,... Виж коментара
    • Ай
      Ай още един простак
      10 -4
      15:25, 17 яну 2022
      Това са официални данни от Българското правителство. Това ,че си завирате главите в задниците няма да ги скрие. Успокоявайте се. Но хора умират от отровите.
    • Ар
      АР
      3 -3
      16:08, 17 яну 2022
      Какви официални данни бе *********, няма такива, казал някой глупак нещо и му се вярва, а другото било конспирация
  • 2
    Дж
    Джандара
    14 -23
    08:38, 17 яну 2022
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Дж
      Джандара
      7 -5
      10:24, 17 яну 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Ку
      Курти
      2 0
      16:12, 17 яну 2022
      Янко пак ли си ти бе, мизернико, какво се криеш мишко излез с името си
  • 3
    Мл
    Младок
    23 -20
    09:01, 17 яну 2022
    Симидчиев показа на джуджето Мадуров/Мангъров/ как се говори спокойно с факти и доказателства.
    Антиваксърите станаха по-пискливи от гейовете и курвите,макар че те са си такива де.Оплакват се от нещо,което си мислят че ги ограничава,а то им пази здравето.
    Ваксинирайте се и пазете близките си - ако не вярвате на мен - повярвайте на лицемерите от Израждане,които се боцнаха.
    • Ве
      вервайте
      6 -2
      10:12, 17 яну 2022
      на милиционерския доктор..
    • Дъ
      Дъртак
      10 -3
      10:17, 17 яну 2022
      Пък млади 20-25 ваксари почнаха като круши да падат по футболните терени.Жътвата ще стане напролет когато почнат да се разни плужащи затъпяли от зимното стояне пред телевизора да се разхождат и да потичват.Така че ликичко с нервите не вдигайте тежко не ходете на фитнес не маструбирайте .А ти си си просто един платен прецакан трол минал на заплата при други работодатели.Едно време ти пречеха заведенията сега като в тях почти няма хора почнаха другите да ти пречат.
    • Дд
      дд
      1 -2
      17:56, 17 яну 2022
      Младок,понеже си остър и не знаеш езици отворри германските,английските медии.Отвори официалните сайтове на РКХ,НЧС,СДС,ФДА,ЕМА.Служби,които ти много добре познаваш,защото битивито и НОВА ти ги набиват в тъпата тиква всеки ден....или май НЕ. :) . В Германия и Австрия медии и политици тълкуват тези данни,както си поискат и лъжат.Там всяка седмица се оказва,че са се объркали нещо. А ти многоумнико,колко пъти чу че ЕМА НЕ препоръчва бустер? Колко? ЕМА ,понеже си много запаознат, одобри за два дни и половина ваксинирането в ЕС.Колко пъти Виктор ти пусна тяхната позиция и специалната пресконференция?
  • 4
    Ре
    Ренета
    35 -11
    09:16, 17 яну 2022
    Веднага трябва да се затворят училищата,но и родителите да бъдат отговорни и децата им да си стоят вкъщи,а не да учат онлайн и следобед да бъдат цяла тумба навън събрани!!!!!!Щом е пика сега,затворете учениците за 2-3 седмици.Аз също имам двама ученика и мисля,че това е най-правилното решение.И само да кажа,че децата ми са в началните класове,но предпочитам в този пик на вируса,да стоят у дома
    • Що
      Що за майка си ти?
      8 -24
      10:08, 17 яну 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Ак
      Ако
      10 -13
      10:22, 17 яну 2022
      Ако имаше по налко изкатени раздърпани сливи като теб Ренета да не се съгласят на плюещите тестове децата щяха да си седят в къщи .А такива като теб хем ги боли хем ги сърби.Между другото седенето в къщи на децата води до скапването на имунната система и късоглвдство от взирането пред лаптопа.След 3-4 години ще имаш двама хипоходрици асматици на помпички с цайси .Ма за това не са виновни децата виновни са задръстените кифли които се водят майки
    • Ре
      Ренета
      15 -2
      12:35, 17 яну 2022
      Не ми слагай етикет,каква майка съм аз!Майка,която е наясно със ситуацията и гледаща реално на нещата.Не съм казала,че обучението на децата ми не е важно.....Но може да се наваксат пропуските.Докато здравето,няма как да се навакса!Така,че първо не ми слагай етикет,след като не ме познаваш,второ не кълни,тъй като аз не кълна и не обиждам никого и трето спазвай добрия тон.Всеки има право да изкаже своето мнение,а моето е такова.
    • Ре
      Ренета
      13 -1
      12:41, 17 яну 2022
      Незнам дали имаш деца........Но ще ти кажа ,че с този прост език и манталитет,който имаш,не моите деца трябва да вземат социалните,а твоите.Срам и позор да възпитаваш децата си да обиждат и кълнат.Децата са отражение на родителите си,така,че както се държиш ти ,така ще се държат и те.Ето това вече е тревожно и плашещо за българското общество,моите деца дори и да стоят у дома,ще успеят да наваксат пропуснатото,но не виждам ТИ как ще помогнеш на твоите..........Ниска култура и нисък манталитет.
    • Ак
      Ако
      3 -5
      13:26, 17 яну 2022
      Казах хме та боли хем та сърби.Първо на хората им омръзна децата да са виновни .Второ ако си мислиш че като затвориш детето в къщи и му показваш само света от прозореца ще стане нещо от него жестоко се лъжеш.Трето не кълна просто казвам какво може да се случи с дете затворено две години в къщи .И четвърто един друг аспект който ще се лекува след края на тоя театър е детската психика ако си мислиш че ще можеш това чувство на вина което се насажда у детето през тия години да му го изтриеш с гумичка успех.Така че сама твоите деца са си твоя отговорност.Моите са си моя но ми писна от всякакви задръстеняци да ми правят децата на маймуни
      Пето общество няма има ограничени материални индивиди с его.Общество са ц***** затова и държавата ги храни защото там са всички за един
    • Ре
      РЕ
      2 -3
      15:21, 17 яну 2022
      Що не кажат колко учители июа болни, взеха да крият. Всички учители трудно се ваксинират задължително
    • Тези твоите деца как ще ги държиш цели три седмици... Виж коментара
    • Ре
      Ренета
      6 -1
      16:03, 17 яну 2022
      Децата ми като са затворени у дома,им обръщам достатъчно внимание.Никъде не съм казала,че трябва да бъдат затворени с месеци.Моите деца не гледат светът през прозореца,а сигурно са обиколили и посетили повече места от вас!За кратък период от време ,като си постоят учениците вкъщи,повярвай ми ,няма да им стане нищо.Но.......проблемът при теб и другите като теб е,че просто на вас не ви се стои с децата ви у дома.....и защо,защото е по лесно да го заведете в 7:30 на училище и да го вземете в 16 часа.И от там нататък за вас задълженията приключват.Ей това ви е проблемът на онлайн обучението.И за радост ,не не съм от Харманли.Незнам ние по големите градове какви сме,но виждам вас - по малките градове колко ви е плитко мисленето.Дано имате по-малко съграждани ,като вас!
    • ЯН
      Я не обиждай малкия град.
      1 -3
      16:38, 17 яну 2022
      При нас няма динамика и напрежение. Аз нямам деца. Аз съм 37-годишно дете, и си уча онлайн още от 2004 г. и много работи разбрах за света, които в училище няма да ме научат, защото такава е държавната политика... да се спестяват много неща, в книгите и учебниците има цензура за някои неща. Аз уча майка си по Интернет... дали има друг такъв син, да казва на родителите всичко което е чел, да им показва какво има, да видят, да чуят. Не се заяждай с Харманли, ние не сме Хасково. Градският транспорт си е една робия, ходя пеша докъдето искам... няма пари за повече. Щом не съм на твоята гледна точка и бързаш да ме заклеймяваш, ти си вторият човек от голям град, който заклеймява малкия град. Такива като тебе не уважават малкия град, как тогава да не считам хората от големите градове за смотани. И от това българско училище няма никаква полза - особено това което след 2010 г. - герберското училище е пълен боклук. В 90-те години всичко беше толкова истинско и стойностно. Симеон Кобурготски обърка България. Аз харесвам тройната коалиция и Орешарски - тогава животът беше песен.
    • От коя секта си, атеист ли? Вие еретиците и безбож... Виж коментара
    • Дд
      дд
      1 -3
      17:57, 17 яну 2022
      Какъв ПИК бе госпожо? От простотия ,страх и овчедушие ли?
  • 5
    До
    До "Що за майка си ти?"
    17 -8
    10:59, 17 яну 2022
    Потресен съм от коментара ти! Такова нещо не бях чел. Жената е майка и се притеснява за децата си, което е напълно нормално. Нормално е здравето да е по-важно от обучението, ако обучението беше по-голяма ценност, хората щяха да си пожелават не "много здраве", а "много учение". Болни и увредени деца няма да са от полза нито на обществото нито на родителите. Ти деца имаш ли? Каква националност си, че наричаш българите "долни"?
    • Ха
      Хайде малко по-спокойно
      3 -9
      11:06, 17 яну 2022
      Чиче, много телевизия гледаш! Виж коментара
    • Ти
      ТинТириМинтири
      6 -6
      11:08, 17 яну 2022
      Ако здравето беше по важно децата нямаше да бъдат третирани като маймуни в последните две години нещо за психическо здраве .Или то не е важно травмата която бе причинена и продължава да се причинява ще даде отражение понататък
    • 73
      7388
      9 -1
      11:17, 17 яну 2022
      Те не знаят какво говорят. За тях света е обикаляне по кръчмите, щракане с пръсти и каквото стане.
    • Оп
      Опасно да е имаш деца !
      4 -8
      11:52, 17 яну 2022
      Те българите сами себе си наричат боклук-народ ! Н... Виж коментара
    • За
      Заразен
      0 -3
      15:22, 17 яну 2022
      и болен - не е едно и също - децата са здрави. Научете се да правите разлика между едното и другото. И щом искате непълнолетните да са затворници вкъщи - вашето място още от сега е приготвено в огнената геена. Който вярва на Ковид-измамата, ще бъде хвърлен в ада заедно със звяра и лъжепророка. "А на страхливи, и неверни, мястото е в огненото езеро, където има студ и скърцане със зъби". Тедрос Гебрейесус също ще бъде там... ако не се покае.
    • Дд
      дд
      2 0
      18:01, 17 яну 2022
      Ако някой се притесняваше за децата си в тая държава нямаше да позволите България да се превърне в бомбандиран коптор,пълна с разглезени наркоманизирани и неграмотни малоумници. Сега сте се загрижили.Най умиращата нация ще ми говори за деца.Умирате си от страх и простотия по къщите.Без вода,ток и с някаква палма в т.нат. храна.
  • 6
    За
    Затваряй!
    11 -5
    12:08, 17 яну 2022
    Затваряйте училищата не се правете на луди!
  • 7
    Ал
    Ала бала
    12 -3
    12:11, 17 яну 2022
    Не само затваряне но и вечерен час на учениците
  • 8
    Ба
    Батв
    9 -2
    12:43, 17 яну 2022
    Незабавна Ковид ваканция! Най-важно е здравето на децата! Ще разболеем и тях, и учителите с антиваксърските простотии и няма да има никакво образование! Антиваксърите се оказаха ВАРВАРСКО ПЛЕМЕ!
    • Ух
      Уха
      2 -2
      13:35, 17 яну 2022
      Как боли да си прецакан.Как боли да ти обещаят свобода след втора доза и после да ти кажат че ще си абонат на три месеца.Връщаш се от Германия ваксиниран с три дози отрицателен тест и цап карантина за един приятел говоря.Та само ми кажи за коя друга болест следва реимунизация на три месеца и ако не се имузираш или реимунизираш си смъртоносно опасен за имунизираните от нея.Аспекта е другаде ма да видим след кой абокат ще проумееш че варварското племе което ти пречи ще се окаже право ако стигнеш до този момент места на пловдивско шосе бол
  • 9
    11
    11111
    4 -1
    13:05, 17 яну 2022
    Поради ниската бройка на регистрирани случаи Ви информираме само за Областта!!!
  • 10
    Ба
    Бате
    6 -3
    13:58, 17 яну 2022
    Израелци, Германци, Австрийци, Французи по-тъпи ли са от нас, че се ваксинират и имат ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ!?!?
    • Да
      Да, значи !
      2 -3
      15:17, 17 яну 2022
      Израел това е страната на неприемащите Исуса Христа за Божи син. Аз от такава "страна" не чакам нищо смислено. Германци те са си нацисти, а Хитлер е австриец. От всички изброени аз харесвам само французите. Само че в цяла Европа протестират - и ваксинирани, и неваксинирани, те не искат да бъдат разделяни - те са общества, не като българите - всеки за себе си.
  • 11
    Ле
    Лекар
    2 0
    14:18, 17 яну 2022
    Покажи коментара
  • 12
    He
    HELO
    0 -4
    14:23, 17 яну 2022
    Децата боледуват 6 месеца след корона . Виж коментара
    • Не
      Непукиста
      5 -3
      14:38, 17 яну 2022
      Ми боледуват щото не са ваксинирани и боледуват на крак уж нищо им няма и след шест месеца хоп цъфнат от пораженията на вируса.
      Ма нали родителите им врещят по форумите че им ограничават правата, после що така стана че се разболяха.
    • Аб
      Абе
      2 -2
      15:31, 17 яну 2022
      Слушай простак ти твоите зомбита си ги прави каквото искаш .Твоя семенна течност са пък може и на комшията ама ще станат идиоти като теб .Не си ти човека да ми казваш дали и какво аман от тъпанари
  • 13
    Ха
    хасковлия
    0 -5
    14:56, 17 яну 2022
    Два пъти до сега боледувах от корона в рамките на... Виж коментара
  • 14
    Ме
    Ментално изкривен
    2 -4
    15:47, 17 яну 2022
    За всички привърженици на сектата на вълшебната спринцовка.Поздрави
    Супер абонати
    Cамо тарикати
    Лъскави магнати
    Of, le, of, le
    Супер абонати
    Cамо тарикати
    Лъскави магнати
    Of, le, of, le
    Аle-le-ley, пак
    Аle-le-ley, пак
    Аle-le-ley, пак
    Le-le-ley, пак
    Le-le-ley, пак
    Аle-le-ley, пак
    Аle-le-ley, пак
    Аle-le-ley, пак
    Le-le-ley, пак
    Le-le-ley, пак
  • 15
    Та
    Така
    1 -3
    21:07, 17 яну 2022
    Вижте колеги в САЩ след 5 г.стаж на учител неги зачитат като свидели в съда вие си направете извод колко са изтрещяли великите учители с голямото просто самочуствие
    Честито
Последни новини