От х:

Днес в x:

Хасково-Странджа: 3 червени картона и 1:0

Вратаря виси като жартиер, а топката е в мрежата-1:0 за Хасково

В истинска корида се превърна футболния мач на „Хасково” със гостите от „Странджа-Металург” от град Средец. За 90 минути двата отбора се наритаха, наплюха и напсуваха здраво на терена и бяха възнаградени с 3 червени картона от и без това неориентирания съдия Лъчезар Йонов. Пловдивчанинът тотално изтърва мача през второто полувреме, когато въпреки строгоста му тимовете за малко не се сбиха. Иначе двубоят бе решен още в 4-тата минута. Тогава от пряк свободен удар, 10-ката на Хасково Андрей Урумов врътна мощен фалц от пряк свободен удар. Вратарят увисна под топката, която плавно влетя в левия горен ъгъл. Стражът на гостите от Средец обаче се реваншира в 32-та минута когато спаси страховит фаул от другия ъгъл на наказателното поле.

Той бе изпълнен от братът на Андрей, Спас Урумов и топката така и щеше да си влезе до гредата, ако плонжът на Личев не я бе извадил. По-можещият тим през първите 45 минути, този на Хасково сътвори още едно 100%-тово положение. Спас Урумов изведе перфектно Мехмед Сейхан сам срещу вратаря. Вместо да скъса мрежата, последния пробва анемичен прехвърля удар който бе уловен от Личев. Най неадекватното нещо през първата част, бе 4-ката на Хасково-Анатоли Хубенов. Той се отличи с две брутални влизания отзад за които получи жълт картон. През второто полувреме младокът реши да смени тактиката и почна да симулира, докато си изпроси втори жълт и респективно червен картон.

Спас Урумов бе най добрия за червено белите

Гостите тръгнаха да обръщат мача като 7 и 8-ми номер от техния тим Галин Камбуров и Димитър Галчев разпиляваха хасковската защита. Внушителни с тежките си габарити, те изтърваха няколко положения преди да настъпи кулминацията. При контра на Хасково Камбуров спъна отзат откъсващ се играч на домакините и получи директен червен картон. Тогава се започна с мелетата довели до грозната постъпка на Красимир Михайлов от Средец който изрита без топка играч на Хасково и също пое към съблекалните. До края Недялко Петров разтреса гредата зад Личев и пропусна да направи победата още по убедителна. Това бе втората поредна победа за Хасково с която тимът се отдалечи от последните места на които се бе закотвил след първите три мача. В тях Хасково записа три загуби.

Спонсорът Хабил Хабил и Георги Куманов се наслаждават на футболната продукция
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини