От х:

Днес в x:

Арестуваха 4 дрогирани водачи и 3 пияни, единият се заби в паркирана кола

7 нарушители на Закона за движение по пътищата са задържани през изминалите шест дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Водач, употребил дрога е задържан на 23-и в Димитровград. В 11:30 часа на кръстовището между булевард „Раковски“ и улица „Вилхем Пик“, униформени полицаи са извършили проверка на 62-годишен от града, водач на Шевролет. Скалата на използвания тест отчела положителна проба за амфетамин.

50 минути след полунощ на 24-и в Харманли е проверено БМВ. Установено е, че водачът му – 30-годишен от града, шофира с 1,65 промила алкохол в издишания въздух.

Същия ден в 22:25 часа в Хасково, автопатрул е проверил 20-годишен с леката му кола Опел. Оказало се, че момчето от село Козлец шофира след употреба на амфетамин и метаамфетамин. Задържан е до 24 часа.

Същата вечер и по същото време в Ивайловград служители са проверили БМВ, шофирано от 18-годишен от село Кондово. Уредът отчел употреба на канабис. В колата са открити и грам суха листна маса и 2 гилзи за цигари с усукана предна част.

В коледната нощ е пренощувал шофьор на 41 г. от село Поповец, проверен с Фолксвагена си в село Долно Ботево. Дрегерът му показал наличие на 1,89 промила алкохол.

Водач, причинил ПТП с материални щети е задържан на 26-и в Димитровград. В 22 часа, 59-годишен се е движил по улица „Александър Стамболийски“ с Фолксваген и се е ударил в паркиран Опел. Проверка с дрегер е посочила, че мъжът управлява с 2,45 промила алкохол. Задържан е до 24 часа по заведеното бързо производство.

В хасковския арест на 28-и е пренощувал водач на Фолксваген, проверен в областния град в жк „Орфей“. Пътните полицаи са използвали техническо средство, което показало, че 25-годишният водач шофира с наличие на амфетамин и метаамфетамин.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пи
    Пияни Дрогирани
    5 0
    11:59, 29 дек 2021
    И сега!
  • 2
    То
    Тошко
    5 0
    13:36, 29 дек 2021
    В Орфей вечерно време е пълно с пияни и дрогирани, правят дрифтове по локалното
Последни новини