От х:

Днес в x:

МВР: Водачът на Хюндая е причинил катастрофата със загиналия мъж

Водачът на Хюндая е причинил катастрофата с Форда, след който загина 54-годишен мъж. Инцидентът стана в 11:10 часа вчера на пътя между селата Книжовник и Жълти бряг.

Хюндаят е бил управляван от 36-годишен хасковлия, който е предприел изпреварване на движещ се пред него товарен автомобил. Навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно в движещ се срещу него Форд, шофиран от 73-годишен от областния град.

От удара возещият се на задна дясна седалка във Форда мъж от Маджарово е починал на път за болницата. В произшествието, с порезно-разкъсна рана в областта на главата е и водачът на Форда, който е прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Жа
    Жалко
    13 -1
    10:58, 22 дек 2021
    Тъпия пишлигар с Хюндая е убил човек.
    Даниел да почива в мир,много свестен човек беше...
    • Ло
      Лошо
      0 -4
      11:59, 22 дек 2021
      Лека му пръст на човека, но е бил болен от друго и... Виж коментара
  • 2
    Ва
    Васко
    9 -7
    11:12, 22 дек 2021
    Бог да го прости човека, обаче питайте МВР дали във Форда са били с колани, защото съм почти сигурен, че отзад се е возил човека без колан. Хора, ползвайте си коланите! Спасяват животи!
  • 3
    Пе
    петьо телето
    5 -5
    13:49, 22 дек 2021
    до васко виж какво момче тоя хашлак ако карал нормално и се е съобразявал със пътя нямаше да се стигне до смърт ясно ли ти е и ти сигурно като него
Последни новини