От х:

Днес в x:

Коледен базар събира средства в помощ на Гого

    Коледен базар събира средства в помощ на Гого от Хасково.

    Георги Цолов, който през януари ще 4 навърши  години, е с диагноза детска церебрална парализа. Той вече претърпя операция, в която му бяха поставени импланти в клиника в Истанбул. Сега тече рехабилитация, която стабилизира момченцето. Във времето му предстои още една операция.
    Неговите роднини организираха Коледния базар, в който се включват хора от различни професии и с различни занимания и даряват за Гого. Базарът  е разположен на пл. "Атлантически" до старата кула и ще е отворен до събота. В него има много ръкоделия, които могат да усмихнат и малки и големи, а в същото време що донесат повече надежди за семейството на Георги.

     

    Дарения за лечението на Георги могат да се правят и по Банков път.

    Банкова сметка:

    IBAN BG54FINV91501317483321
    BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА
    ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

    PAY PAL: CONEVA_ELENA@ABV.BG

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Хи
      Химена
      2 -1
      09:24, 21 дек 2021
      Пей пал не работи ! Не може да се плаща.
    • 2
      11
      11111
      7 -1
      13:24, 21 дек 2021
      Очаквам Горанов с БМВ-то което стана Тойота да спре и го напълни с Коледни подаръци за здравето на Гого!!! Едва ли ще стане но вярвам че хората с един залък ще го поделят за ГОГО!!!Другите със самуните само трупат ли трупат!!!Бъди здрав ГОГО!!!
      • Ff
        FFS
        1 0
        20:49, 22 дек 2021
        Тези бившите управляващи могат да платят лечението на всички болни деца и няма да усетят, но работата е там че те са изруди и нямат сърца. Докато ние обикновените хора ще споделим защото не може да подминем.. не сме безсърдечни.
    Последни новини