От х:

Днес в x:

Снегът блокира десетки в британски пъб за три дни

Мощната зимна буря "Арвен" връхлетя Великобритания в края на ноември, като донесе рязко застудяване, силни ветрове, валежи и обилни снеговалежи в някои райони на страната.

Десетки хора се оказали в снежен капан за уикенда в "най-високия" пъб във Великобритания Tan Hill Inn в Йоркшир Дейлс, който е на 528 метра над морското равнище. Около 60 души пристигнали там в петък вечерта за трибютен концерт на група Oasis, а в събота не могли да си тръгнат заради натупалия метър сняг по пътищата и паднали дървета.

Собственикът на кръчмата Никола Таунсенд казва, че 40 души са били настанени в Tan Hill Inn, а останалите посетители са били настанени в импровизиран "палатков лагер" в залата на пъба.

Хората обаче не се разстроили. И трите дни, докато спасителите им се притекат на помощ и пътищата бъдат разчистени, те се забавлявали страхотно - пиели бира, играли викторини, гледали филми, пяли караоке и правели снежни човеци.

През това време един от гостите е имал нужда от медицинска помощ, но нищо сериозно не се случило. Останалите останали много доволни от удължения уикенд и казват, че и трите дни в кръчмата е царяла много весела и задушевна атмосфера, пише The Sun.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини