От х:

Днес в x:

Ръководството на ПФК „Левски“ обсъди бъдещето на клуба с фенове в Хасково

    Ръководството на ПФК „Левски“ пристигна в Хасково днес за среща с фенове на столичния гранд и обсъждане бъдещето на клуба. Събитието се състоя в спортна зала „Дружба“.

    Сред основните акценти на тези срещи бе проектът „Левски на левскарите“, чиято идея е голяма част от управлението на клуба да е в ръцете на привържениците.

    В Хасково дойдоха мажоритарният собственик на ПФК „Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров. Те бяха посрещнати от привърженици на фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“.

    „Изключително съм радостен, че се намирам в моя роден град и още повече за такова прекрасно събитие, свързано с „Левски“", каза Станимир Стоилов. Той призова феновете да помагат, кой с каквото може за спасението и после за развитието на клуба. Обеща от своя страна работа и честност, за да радват привържениците с по-добра игра. „Надявам се в най-скоро време да бъдем истинският „Левски“, който да радва с добра игра и победи. За мене на първо място трябва да се върне футболът и стилът, който е практикувал атакуващият „Левски“ през годините, с левскарското надмощие на терена“, каза наставникът.

    Наско Сираков заяви, че се надява, че именно от Хасково ще стартира една кампания, която да стабилизира отбора по-бързо.

    На срещата присъства и Емил Ангелов – Бабангида, който е един от емблематичните футболисти, носил синята фланелка и е родом от Хасково. Дойдоха кметът на община Хасково Станислав Дечев, който беше с шал на футболния клуб, както и депутатът Делян Добрев.

    От Хасково стартира серията от срещи, в които ръководството на „сините“ и феновете започнаха обсъждане на важни теми за бъдещето на клуба.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ст
      Станчо
      40 -11
      13:36, 27 ное 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Тр
        трак
        3 -2
        10:26, 28 ное 2021
        Хасково е син град,нормално.
      • Ле
        Левски
        2 -1
        15:16, 28 ное 2021
        Не мога да разбера защо трябва да се политизира това събитие?? Какво общо има Герб с тази среща,защо трябва депутат и кмет да са начело на шествието,сякаш е предизборна кампания?!..
    • 2
      Ге
      Гербажия
      34 -9
      14:01, 27 ное 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ти
        ти не си гербадия а комуняга
        14 -8
        14:27, 27 ное 2021
        Мъри Стоилов е приятел от много години с нашето кметче. Та като вдигаше сватба на фантазия нашето кметче тогава още стусент, мъри бе тогава капитан на Левски и му бе вип гостенин.
    • 3
      И дъното имало дъно,щом един от най добре финансираните спортни клубове в България е докаран до просешка тояга и до там да чака приходи от амбулантна търговия значи нещата в Бе-гето хич не са добре.
    • 4
      Ар
      Арда Кърджали
      12 -8
      15:21, 27 ное 2021
      На Арена Арда днес ще видите кон боб яде ли..
    • 5
      Го
      Говедовъди
      12 -9
      17:33, 27 ное 2021
      Хасковски "говедари" във клуба!!!
      Аххххх,колко жалко е да си говедо,в един "червен" град,като Хасково!!!
    • 6
      Пе
      Пешо
      14 -5
      17:59, 27 ное 2021
      Ако някой не знае кой е този, който гледа"умно"и е седнал до Сираков то това нещо е нашиот кметь Станчо т*****о.Това нещо разбира от спорт ,колкото неговото гуру Разбойко Борисов разбира от английски.
    • 7
      Ха
      хахаха
      11 -5
      18:35, 27 ное 2021
      кво бъдеще бе!закривай обора!
    • 8
      Ку
      Кутел
      4 -3
      09:45, 28 ное 2021
      Списващата Анета Кутелова пак е писала в несвяст. Толкова объркана мисъл! Чети, преди да публикуваш, бе!
    Последни новини