От х:

Днес в x:

Онлайн семинари с участие на учители от ПГТАТ по проект "Better Schools for Better Future“, Програма Еразъм+

През 2021 г  екип и ПГТАТ организира и участва в 3  онлайн обучения за учители, които се проведоха по проект "Better Schools for Better Future“, 2019-1-BG01-KA229-062596, Програма Еразъм+.


Поради трудностите да бъдат организирани мобилности в реална среда, през м. май се проведоха   2  онлайн семинара с участието на партньорите на гимназията Istituto Tecnico Industriale L. da Vinci от гр. Фолиньо, Италия и Sir John Hunt Community Sports College от гр. Плимут, Великобритания.


    

Темата на семинарите бе „Приобщаващи методи на преподаване за работа с ученици от уязвими групи (етнически малцинства, бежанци)“. Научен консултант проф. Румен Вълчев представи  интригуваща  презентация и материали на английските, италианските колеги и на учителите- участници от гимназията по транспорт и аграрни технологии. Обучението включи интересни дискусии и споделяне на опит по темата.

През октомври 2021 г. италианските партньори от Istituto Tecnico Industriale L. da Vinci организираха онлайн обучение за български и английски учители по тема „Прилагане   на ИКТ в процеса на преподаване и развитие на дигитални компетенции“. Италианските колеги представиха много свой иновативен опит, който ще бъде използван от учителите от двете  партньорски училища.


Споделен беше и опита на учителите от трите училища в онлайн обучението, проблемите и предизвикателствата ,с които се срещат.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини