От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за презентация и литературни творби „Народните будители и аз“

Община Хасково и Младежки център Хасково обявяват конкурс „Народните будители и аз“, съобщиха от кметството. Конкурсът е посветен на 1 ноември – Ден на народните будители и предоставя възможности за изява на талантливите деца от Хасково.

В конкурса „Народните будители и аз“ могат да участват деца от 5 до 12 клас. Те са разделени в две възрастови групи: 5-7 клас и 8-12 клас. По темата „Народните будители и аз“ учениците могат да направят мултимедийна презентация или да напишат есе, разказ или стихотворение. Литературните творби да са до 2 компютърни страници, презентациите до 20 слайда, формат PPS.

До 25 октомври 2021 г. всеки желаещ да се включи в творческата надпревара може да изпрати своите есе, разказ, стихотворение или презентация на имейл: neli_yc@abv.bg. Повече подробности на тел: 0889404417.

Обявяването на резултатите и награждаването на победителите ще бъде на 29 октомври 2021 година от 14:30 часа в зала 202 на Младежки

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бо
    Бочко
    2 -3
    15:07, 6 окт 2021
    Съвременните будители са като Румен Радев, размахват юмруци и бунят държавата и след това чрез управлението си я обричат на мизерия и глад. Затова в математическата гимназия до портретите на видните възрожденци - будители са поставили и портрет на Румен Радев.
  • 2
    Бо
    Бочко?
    1 0
    21:56, 6 окт 2021
    Ти защо не си поставиш пък един портрет на бать Бойко в къщи? Знайш ли как много ша ви отива на семейния пейзаж? Ще конкурирате Лувъра!!!
Последни новини