От х:

Днес в x:

Калпав контакт запали къщата на изчезналата Диляна

Аладин възстановява обгорелите мебели

Жилището на обявената за общодържавно издирване в края на юли 13 годишна Диляна Генева, се запали снощи от късо съединение. Пожарът изпепелил покъщнина, обзавеждане и електроуреди. Огънят е бил угасен след намесата на две коли от хасковската служба. Обгорели са 250 квадратни метра стени и дограма. Няма пострадали хора. По думите на живеещия на първия етаж Аладин, пламъкът тръгнал от калпав китайски контакт. За късо време той се разпространил из хола и започнал да се прехвърля в съседните стаи.

По голяма беля не е станала заради адекватните действия на стопаните, които без да се опитват да гасят, веднага викат пожарникарите. Тази сутрин Аладин подреждаше в двора опожарените мебели и със добро чувство за хумор се опитваше да оцени стават ли оттук нататък за нещо. За сметка на това бащата на Диляна, Димо Генев вдигна скандал на екипа ни и забрани снимки.

Къщата на Освобождение 35

Адресът на булевард Освобождение 35 нашумя в края на миналия месец, когато оттам изчезна 13 годишната Диляна. По молба и на родителите Димо и Анета, Haskovo.net оказа съдействие при издирването на тинейджърката, която впоследствие бе открита от кърджалийската полиция да купонясва край Момчилград. Съдействието на медиите тогава беше повече от желано.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини