От х:

Днес в x:

Хасковската фирма “Ен Джи Ен” отбеляза 20 години

    Вече 20 година за хасковската фирма “Ен Джи Ен” приоритет са коректността и качеството при сертификация на строителни продукти. Именно с тази дейност през 2001 г. стартира развитието на дружеството, в което съсобственици са Николай Атанасов и Мария Панушева. То е единственото в Хасково, предлагащо такъв тип услуга.

    През годините “Ен Джи Ен” бележи прогрес, разширявайки кръга от предлаганите услуги. Това са сертифициране на системи за управление, сертификация на продукти в доброволна сфера и изпитване на строителни продукти, каза Атанас Атанасов, който е отговорник качество.

    По повод юбилея от създаването на фирмата беше организирана изложба и се проведе коктейл с участието на настоящи и бивши служители, клиенти, партньори. Бяха осигурени подаръци.

    Експозицията представя времевата линия на развитие на “Ен Джи Ен” през изминалите две десетилетия. Бяха изложени публикации от печатни медии, отразили дейността на фирмата, различни документи и тяхната промяна през годините, рекламни материали и регистри, които в началото са били на хартия, а сега онлайн. Бяха изложени и едни от строителните продукти, които фирмата най-често изпитва - бетон, пясък и добавъчни материали. Имаше и табло с имената и снимките на работещите към момента служители. Изписани са и имената на бившите членове на екипа на фирмата с адрес на управление улица “Планински изглед” 3 в Хасково, пресечка на локалното на булевард “Освобождение”. 

    “Повечето от колегите работят във фирмата от14-15 години, което говори за всеотдайност и качество на труд. Новите са петима души, които сме ги назначили през последните две години, заради стабилния ръст на работа”, каза Атанас Атанасов, който работи във фирмата от 2009 г. Тогава той се завръща от Германия, където завършва висшето си образование в специалност “Икономика” със специализация “Системи за управление” и поема отговорната длъжност. В България завършва втора магистратура - “Опазване на околната среда и устойчиво развитие” в ХТМУ в София. 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ве
      Венков
      13 -2
      10:45, 7 сеп 2021
      Браво , Насе ! Да сте здрави и още много юбилеи да празнувате !
      • Ат
        Атанас Атанасов
        11 -2
        10:58, 7 сеп 2021
        Благодаря за милите думи.
      • Вий ли го тествахте или някой друг ?
        ......
        Да поясня .... Имаш ли сертифкат че камъка, баластрата и пясъка са магистрално качество . Можеш да го сложиш в магистралата , дори да не стават
    • 2
      Уй
      Уйката
      7 -9
      12:50, 7 сеп 2021
      Сигурно щяхте да сте по-успешни без харманлийски пръчки
    • 3
      Ба
      Банкер
      7 -2
      18:24, 7 сеп 2021
      Честито, със здраве и все така с успех след успеха!
    Последни новини