От х:

Днес в x:

6-годишно момиче почина на път за болницата след катастрофа

6-годишно дете почина на път за болницата след катастрофа в Симеоновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал вчера в 20:10 часа на кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Патриарх Евтимий“, на около 500 метра от общинската администрация. Момиченцето е пресичало кръстовището и бутайки тротинетка, когато е ударено от 20-годишна водачка на Мерцедес.

Медиците са транспортирали детето в хасковската болница, но по пътя в линейката то е починало. Водачката е изпробвана за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Задържана е до 24 часа по образуваното досъдебно производство. По думите на местни жители тя се е върнала скоро от Германия.

При друг инцидент в Хасково е пострадала пешеходка. Катастрофата е станала вчера в 10:30 часа на булевард „Освобождение“. 65-годишната жена е излязла внезапно и е пресякла платното на необозначено за целта място, при което е ударена странично от преминаващ Опел, шофиран от 58-годишен мъж. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. Съставен е акт.

Още една катастрофа е станала вчера в областния град. В 22:40 часа на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „Васил Левски“, 21-годишен водач на Воксхол от старозагорското село Васил Левски и 24-годишен от село Узунджово, водач на Ауди са се сблъскали в кръстовището. От удара е пострадала возещата се във Воксхола димитровградчанка на 19 г., която е с контузии на мишницата и лявата ръка. Съставен е акт.

Мотопедист е с охлузвания след катастрофа в Симеоновград, станала вчера в 11 часа. 81-годишен водач на мотопед Сузуки и 66-годишен с Ланчия са се ударили в кръстовището между улиците „Лудвиг Помпи“ и „Търговска“. Пострадал е мотопедистът, който е с охлузвания на ляв крак, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    ||
    ||
    14 -1
    10:20, 8 юли 2021
    Поредната смахната кифла се прояви.
    • Бъ
      бъзз
      5 -1
      14:50, 8 юли 2021
      Зелена ли е?
    • Яд
      Ядосан
      6 0
      15:03, 8 юли 2021
      Най-вероятно. Тъмнозелена мамуна.
  • 2
    Жа
    Жалко
    11 -1
    13:00, 8 юли 2021
    За детето!

Още новини

Последни новини