От х:

Днес в x:

Мъж е опасност за живота след катастрофа, дете блъсна друго дете

Дете и още трима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

С опасност за живота е 32-годишен водач след произшествие в Свиленград. На 2-ри в 18:30 часа на кръстовището между улиците „Ас.Златаров“ и „Ст.Косовски“ е станал инцидент с мотоциклет Сузуки, управляван от 31-годишен любимчанин, който движейки се в посока към Любимец е извършил маневра изпреварване, при наличие на маркировка, забраняваща действието, при което се е ударил в лек автомобил Опел с водач пострадалият мъж от Свиленград. Той е с 8 счупени ребра, ключица на лява ръка и гръдна травма.

Малолетен пешеходец е без опасност за живота, след като е ударен от друг малолетен в Харманли. На 4-ти в 18 часа на улица „Преслав“, 8-годишен подкарал двуколесно електрическо превозно средство. Момчето е ударило отзад друго момче на 11 г., от което вторият е с охлузена дясна вежда и дясна подбедрица. Съставен е акт.

48-годишен пловдивчанин е пострадал леко в пътен инцидент. Мъжът е шофирал лек автомобил Шевролет по главен път в посока от Харманли към Хасково и на разклона за село Родопи е напуснал платното и се е ударил в дърво. Настанен е с комоцио, без опасност за живота.

С охлузвания се е разминал 48-годишен водач след катастрофа в Харманли. На 3-ти в 13:50 часа на кръстовището между улиците „Я.Сакъзов“ и „Васил Левски“, водач на 28 г. на Опел е предприел маневра завой наляво и не е пропуснал изпреварващия го и минаващ покрай него мотопед Ямаха, при което са се ударили. От удара, мотористът е с охлузвания на дясна гръдна половина, на носа и на долна предмишница и подбедрица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини