От х:

Днес в x:

Контрабандни хапчета за полова мощ и цигари открити на МП „Капитан Андреево“

Опит за контрабанда през българската граница на голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант и цигари пресякоха митническите служители на пункта „Капитан Андреево“.Те са разкрити в лек автомобил на пети юни, който пътувал от Турция към Германия.

Колата с прикачено ремарке била шофирана от български гражданин с двама спътници- турски граждани. Автомобилът е отклонен за щателна митническа проверка. При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците и в ремаркето между обявените вещи, са открити и кашони с 1000 кутии със 7 000 сашета от лекарствения продукт, стимулиращ полова мощ.

В хода на проверката са открити и 69 кутии цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците - турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ку
    Кучето
    1 0
    16:22, 11 юни 2021
    Пита се: защо тези средства са много по-скъпи в ЕС? Защото фарма мафията така е решила, че кеф цена няма... Това се пренасят и ще се пренасят! Нито е дрога, нито нещо обществено опасно!
    • Jh
      jhk
      0 0
      16:49, 11 юни 2021
      Баш наркотик си е.
  • 2
    Де
    Дедо Мъдуран
    0 0
    19:33, 11 юни 2021
    Некой е решил да онажда мисирки по често и по продължително и за туй е внесъл хапчета.Щото с витамини за малки зомбита оназ работа не става
Последни новини