От х:

Днес в x:

Ивана Гюрова е абсолютна шампионка по бадминтон на Държавното под 13 г.

Изображение 1 от 3

    Ивана Гюрова от Бадминтон клуб „Хасково“ е абсолютна шампионка от Държавния личен шампионат за момчета и момичета под 13 години. В Бадминтон зала „Европа“ тя завоюва пълен комплект златни медали от трите категории, в които участва: „момичета единично“, „момичета двойки“, където е шампионка заедно със съотборничката си Ивайла Орешкова и при смесените двойки, където грабна златото в партньорство с Томислав Вълчев от БК „Гълъбово“.

    В надпреварата на сингъл Божидара Боянова от хасковския тим раздели третото място със състезателка от Първомай.

    На „момчета двойки“ Илхан Алиян от БК“Хасково“ и Томислав Вълчев от Гълъбово станаха втори. А при „смесените двойки“ Илхан заедно с Божидара Боянова взеха среброто. В крайното класиране в тази категория Ивайла Орешкова и Калоян Великов от Русе поделиха трето място със състезатели от Първомай.

    След успехите на новите надежди на хасковската бадминтон школа, щафетата поемат обиграните състезатели. В края на седмицата ще се проведе Отборният шампионат за мъже и жени. В него ще се включат играещият треньор на БК „Хасково“ Пейо Бойчинов, Цветомир Стоянов, Павел Димитров, Евгени Панев и Мартин Колев при мъжете, а при жените представителките на тима са:Таня Иванова, Венцислава Сакаджийска, Петя Иванова, Таня Петкова и Богомила Марчева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ян
      Янко Митев
      7 0
      18:40, 7 юни 2021
      Браво! Такъв шампион се става трудно! Пълен напред!
    Последни новини