От х:

Днес в x:

18 °C

„ВЕНУС ДЕНТ“ за десета година с безплатни прегледи и подаръци за децата на Хасково

Изображение 1 от 2

  За десета поредна година отваряме вратите и дърпаме завесите в денталните ни кабинети само за два дни – инициатива за безплатни профилактични прегледи от 0 г. до 18 г., съвместно с ELGYDIUM, ORBIT, LACALUT Bg, BILKA, АРОМА, РУБЕЛА, SPLAT BG, АЛПЕН ФАРМА, аптеки ГАЛЕН, фотостудио КОНАС, сладкарница ДИПИ, басейн МИРАМАР Минерални бани - само на 31.05. и на 1.06.2021 г. по случай Деня на детето, ще Ви подарим безплатни дентални прегледи и хубав спомен от посещението в денталния кабинет.

  Доведете Вашето дете в дентални кабинети „ВЕНУС ДЕНТ”, ХХI Век етаж 2 офис 220 и ще получите безплатен стоматологичен преглед и съвет от екипа професионалисти, а Вашето дете ще го научим как да обича зъбките си и как да се грижи за тях. Ще го зарадваме с много подаръци и изненади.......Заповядайте!

  Бихме искали с вашата помощ –родителската - да събудим любопитството и желанието към опазването на зъбното здраве, към денталната профилактика у малчуганите. А защо не и да събудим интереса у някои от тях и да станат бъдещите ни зъболекари. Очакваме Ви и тази година, за да отпразнуваме заедно за ДЕСЕТИ ПЪТ поетата от нас Инициатива. Заедно ще разбием митовете за меда и кърмата, и ще чуете истината за това. Ще се научите как да предпазвате кърмачето от млечницата, какви са правилата за предпазване на детето от кариес, защо трябва да поддържаме добра устна хигиена, какво трябва да знаят родителите за поддържане на устната хигиена на своите деца, как да се справим със зъбната плака и как да я профилактираме, от какво са направени зъбите, как да усъвършенствате красотата в усмивката си. Ще ви научим как да накараме детето да седне на стола в стоматологичния кабинет. Заедно ще преодолеем страха у малките ни пациенти от нас зъболекарите. За всеки стоматолог денталното кресло, всички наконечници, духалки и борчета са инструменти на труда. А зъболекарският кабинет е любимото ни място, където повечето от нас - зъболекарите, прекарваме минимум 8 часа на ден. Но никой, освен нас не може да разбере любовта ни към тази професия. Тази Инициатива е възможност за всеки от ВАС да надникне в „кухнята” на зъболекарските кабинети-да се запознае с дезинфекцията и стерилизацията на инструментите и апаратурите, с които лекуваме, да надникне как се подреждат всички наши мънички инструменти, да видите част от детайлите, които продуктират вашето зъбно здраве. За голям процент от обикновените хора, стоматологичното кресло е равно на стола на инквизицията. Причините за тази символика се крият почти винаги в ранното детство и първия контакт на малчуганите със зъболекаря - защото те вече имат лош опит при друг стоматолог, защото вече имат болка или ги боли при хранене, от топло или студено, защото са чули от другарче в детската градина или от родител, колко е страшно да седнеш на зъболекарския стол, защото нямат доверие и не харесват зъболекаря си.

  ПОРАДИ ТОВА: нека сме толерантни към страховете на малките ни пациенти, нека с личен пример и демонстрирайки нашето поведение пред тях да покажем, че е полезно да ни посещават в кабинета и да ги предпазим в бъдещия им живот от зъбобол, нека не ги лъжем или заблуждаваме, нека ние сме спокойни и после да изискваме от детето да е спокойно, нека при лечението на деца да сме авторитет, без да сме авторитарни, нека да сме търпеливи, без да позволяваме да ни се качват на главата, нека да работим с вас родителите в посока - отговорност към оралното здраве на децата им, като им даваме конкретни задачи, които вие-родителите да правите с детето в къщи. Така, вие няма да очаквате от нас да превъзпитаваме и променяме поведението на малчуганите в кабинета. Нека да лекуваме и едновременно да играем с децата, нека бъдем като пожарникарите: да направим оглед и преглед и да предотвратяваме нежеланите пожари, а това са зъбните болки, за да не се налага да гасим пожара и да не провеждаме сложни и неприятни зъбни лечения.

  Използвайте Инициативата по случай Деня на детето и празничната суета около него, за да покажем веселата и приятна страна от посещението в кабинета. Езикът на тялото и тона при общуването с деца, е много по-важен от думите, които казваме. Нека заедно с вас-родители да покажем на нашите малчугани, че в денталните кабинети не лекуваме само диагнозата, а лекуваме конкретния човек. Всички тези проблеми ще дискутираме заедно с вас и дечицата, когато ни посетите. Можем да сме полезни като учим децата ни от малки как да се грижат сами за личната си орална хигиена. С подкрепата на нашите дентални партньори и на екипа от лекари и дентални асистенти и сестри, предоставяме на децата продукти и развлекателни материали на тема устна хигиена-продукти за устна хигиена, забавни материали, информационни пакети, книжки с развлекателна история. Доброто настроение лекува най-бързо. Няма нищо по-красиво и носещо удовлетворение и сигурност от здравата детска усмивка!

  От съображение за сигурност, безопасност и безаварийност, молим всеки придружител да бъде с маска на устата или защитен шлем. Всеки ще бъде поканен лично в някои от кабинетите ни, осигурили сме специалните картографирани зони по пода, за да се регулира дистанцията между посетителите, осигурили сме дезинфекционна станция за ръцете и дистанционно измерване на телесната температура.

  Обадете се, за да запазите Вашето посещение!

  Подкрепете Инициативата! Заедно можем да сме полезни на малчуганите!

  С поздрав, ваша д-р Колева

  www.milkakoleva.com

  0878 722 420

  038 654 000

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини