От х:

Днес в x:

24 °C

Започна ремонт в НАП-Хасково, входът за клиенти е откъм „Раковски“

Изображение 1 от 4

  Мащабен ремонт на салона за обслужване на клиенти започва офисът на НАП в Хасково. Проектът предвижда нови и още по-удобни за работа с граждани и фирми гишета, обособяване на просторни и комфортни места за изчакване, както и изграждане на приемна за консултации по данъчното и осигурително законодателство с експерти на Агенцията.

  Ремонтните дейности са с предварителен срок на изпълнение 3 месеца, уточняват от офиса на НАП в Хасково и обръщат специално внимание, че през това време достъпът на клиенти ще е реорганизиран.

  Временно, докато в сегашното фоайе не завършат строителните подобрения, централният вход на сградата ще бъде само и единствено за служители на администрацията. За клиентите вече е обособен специален вход – от изток (откъм булевард „Раковски“). Поставени са упътващи табели, които насочват гражданите и бизнеса как да се подреждат според вида услуга, която им е необходима. Обособени са 4 пътечки за най-търсените дейности: подаване на декларации, изясняване на здравен статус, издаване на удостоверения и оказване на техническа помощ. След като фоайето бъде ремонтирано, подобрения ще започнат и в крилото в източната част на сградата, където са проектирани още по-удобни места за посетителите. Междувременно ще се изгражда и напълно нов, просторен архив, в който ще се съхранява данъчна и осигурителна информация.

  От офиса на НАП в Хасково напомнят, че независимо от ремонтните подобрения, електронните услуги на Агенцията остават достъпни 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Най-лесно и бързо, без необходимост да се посещава администрацията лично, данъчни и осигурителни декларации могат да се подават онлайн с персонален идентификационен код (ПИК) и квалифициран електронен подпис (КЕП). С ПИК и електронен подпис е възможно още да се заявява издаване на документ като например удостоверение за наличие или липса на задължения, да се извършват справки за дължими данъци и осигуровки и др.

  „Вярваме, че клиентите ще проявят разбиране относно ремонтните дейности, които започваме единствено с цел подобряване качеството на обслужване и ще се възползват максимално от удобствата на електронните услуги, които предоставя НАП“, коментират от офиса на Агенцията.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Аз си плащам директно и не ми се налага да ходя в... Виж коментара
  • 2
   Па
   Паржу
   17 -6
   15:25, 19 апр 2021
   Новото правителство като намали броя на чантаджиите ще е по-рентабилно да направят салона за обслужване на клиенти по-малък, с по-малко работни места, ама тези, дето няма да ги съкратят да работят като хората. Не като там един техен колега, името му е с П. зиме, лете, в студ и жега само пие кафета отвън и бистри политиката. И взима заплата от нашите данъци.
   • Ск
    скайнет
    11 -3
    17:04, 19 апр 2021
    Не се заблуждавайте че новото правителство каквото и да е то няма да намали чантаджиите и държавните чиновници а ще ги увеличи. Данъците са основно перо за приходи на държавата.
    А това да се вижда голяма опашка от чакащи да си платят данъка си е вид показност!
  • 3
   Под ласките на агите от гроб - дпс - .... Все пак хасково е най -робския град в българия ......
   ...... Резултатите на гроб и дпс са най-високи :))

  Хороскоп за 13.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  13 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  13 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  13 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  13 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  13 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  13 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  13 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  13 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  13 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  13 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  13 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  13 май 2021
  Последни новини