От х:

Днес в x:

Мая Манолова: Кандидат-депутатската листа от доказани професионалисти на “Изправи се! Мутри вън!“ в Хасково има потенциал за 2 мандата

    „Кандидат-депутатската листа на Коалиция “Изправи се! Мутри вън!“ в Хасковски региона е изградена от уважавани и професионалисти в своята област хора. Тя има потенциала за два мандата“. Това заяви при откриването на предизборната кампания в 29-ти Многомандатен избирателен район лидерът на Коалицията Мая Манолова. Заедно с водачът на листата Минко Ангелов те представиха част от претендентите за следващия Парламент.

    „Като кандидати за народни представители от Хасково, познаваме добре проблемите в региона и ще работим за тяхното решаване. Ще се фокусираме върху разграждането на корупционния модел на управление, както и за привличането на инвестиции, повишаване на доходите на населението, и осигуряване на нови работни места тук“, подчерта Минко Ангелов.

    „10 милиарда лева годишно наши пари захранват монополите и мафията на статуквото. За да спрем корупцията, бедността и демографския спад, за да не се срещаме по площадите, трябва да излезем и да гласуваме!“, призова водачът на кандидат-депутатската листа на “Изправи се! Мутри вън!“ за Хасково, като отбеляза, че правилният избор за противодействие на сега наложения модел на управление, е бюлетина №18.

    „Чест е за мен да съм сред тези успели, почтени, познати и обичани в област Хасково хора“, допълни Мая Манолова.

    В Хасково Коалицията регистрира пълна листа от 16 души.

    На второ място сред кандидатите за депутати от региона, е Николай Колев, който е от Хасково. От 30 години е в частния бизнес, през последните 20 е съдружник в частна печатница и издателство. Една от идеите, които иска да реализира като депутат е завършването на електронното правителство у нас.

    “През годините са вложени много пари за реализирането на електронно правителство в България, но то така и не се случва. А това е един от основните начини за пресичане на корупцията.

    На третото място в листата е поставена председателката на Адвокатската колегия в Хасково -Меглена Гунчева.

    За наложаща реформа в съдебната система, и ревизия на управлението на Борисов, се обяви поставеният трети в листата адвокат Божидар Димитров.

    Четвъртата в листата -юристката Таня Чалъкова, която е адвокат на свободна практика и медиатор, посочи, че освен за промени в ресора на съдебна система, ще работи и срещу едноличното управление на държавата ни през последните 11 години.

    „Крайно време е да започнем промяна в посока на по-добри условия за работа и живот у нас. Защото има нужда от ремонт в почти всички свери на управление“, призова Мария Цанева, която е представител на Движение 21 в Коалицията и е под номер шест в листата. Тя е с дълъг опит в сектора на счетоводството, има и практика като съдебен заседател.

    Мария Панева, инженер-химик химик от Димитровград посочи, че е избрала да се включи в предизборната кампания на „Изправи се! Мутри вън!“, защото вярва в идеите и убежденията на този екип.

    Поставеният под номер 14 в Хасковската листа-бизнесменът Рамадан Рамадан каза, че като представител на младото поколение у нас, иска категорична промяна, за да има повод да остане и да продължи да се развива в родината си.

    При откриването на кампанията в Хасково Мая Манолова подчерта, че “Изправи се! Мутри вън!“ е единствената платформа в настоящата предизборна кампания, поставила в своя фокус обикновените хора е техните проблеми и предлагаща решение за тях.

    „Затова и в нашите листа са те- обикновените хора, с необикновени качества-вдъхновяващи в съдебните зали, в IT отделите, в счетоводните къщи, на стадионите. Именно затова ние сме гражданската платформа на България“, подчерта Манолова.

    Съдебната реформа и възстановяването на правото са наш основен приоритет на Коалицията, допълни тя. Мая Манолова, категорично подчерта, че е крайно време чувството за справедливост у хората да бъде възстановено. И чрез приети с национален консенсус реформи, гражданите да са спокойни, че съдилищата правораздават, независимо от това кои са страните, какво е тяхното икономическо състояние, а съобразно духа на буквата на закона и фактите в делата.

    С началото на предизборната кампания на “Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова посочи, че идва началото на края на „чекмеджето“. Ще се настоява, освен за пълна прозрачност за това какво се случва в черните каси на властта, да бъде поета и отговорност.

    Тя призова премиера Бойко Борисов незабавно да се оттегли от управлението на Ковид кризата у нас, тъй като по думите й, той се е провалил в това.

    „Ние предлагаме план за незабавна подкрепа на обикновените хора в България-1250 лв. минимален доход на месец, преизчисляване на пенсиите и реформа в здравната система, при която средствата да бъдат насочени основно към профилактика, към доболничната помощ“, подчерта още Мая Манолова.


     

    Кандидат-депутатската листа на „Изправи се! Мутри вън!“ за Хасково:

    МИНКО АНГЕЛОВ – магистър-инженер по „Автоматизация на производството“, ВИХВП- Пловдив. Съветник в политическия кабинет на министъра на РРБ, зам.-кмет на Община Хасково. Областен управител в служебният кабинет на проф. Герджиков. Собственик на фирма

    НИКОЛАЙ КОЛЕВ – от 30 години в частен сектор, съсобственик в печатница и издателство

    МЕГЛЕНА ГУНЧЕВА – магистър по право- СУ “Св. Климент Охридски“, съдия три години в Окръжен съд – Хасково. Понастоящем председател на Адвокатска колегия в Хасково

    БОЖИДАР ИВАНОВ- магистър по право от ПУ „Паисий Хилендарски“. Адвокат на свободна практика

    ТАНЯ ЧАЛЪКОВА – магистър по право УНСС- София. Адвокат на свободна практика

    МАРИЯ ЦАНЕВА – магистър по „Счетоводство и контрол“. Вещо лице в Окръжен съд – Хасково. Собственик на счетоводна къща

    ТОДОР ТОДОРОВ – бакалавър „Зооинженерство“- ТУ- Стара Загора. Магистър по Агроекология. По професия: Консултански и съветнически дейности в земеделието и селските райони

    ВАЛЕНТИНА КАТРАНДЖИЕВА – магистър „Молякулярна биотехнология“ – Санкт Петербург. Магистър по право, адвокат към Хасковската колегия.

    ЮРИ МИНКОВ – ТМАСС – Хасково, рганизатор „Човешки ресурси“

    ИВАН БОЖЕВ – УНСС -София, бакалавър „Стопанско управление и администрация“

    АТАНАС ИЛИЕВ – земеделски производител

    МАРИЯ ПАНЕВА – магистър – инженер химик. ХТМУ - София.

    ПЕТЪР ЧАВДАРОВ – магистър по „Социален мениджмънт и социално предприемачество“. ПУ “Паисий Хилендарски“.

    РАМАДАН РАМАДАН – бакалавър „ Икономика и Бизнес“ УНСС-София, частен бизнес

    ИВАН ХРИСТОВ – бакалавър „ Бизнес администрация“ – УНСС -София.

    МИРОСЛАВ МИНЕВ – начална педагогика с английски – ПУ „Паисий Хилендарски“


    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини