От х:

Днес в x:

9 °C

ГЕРБ мобилизирани максимално за победа, събраха привържениците си от областта на летището

  ПП ГЕРБ е максимално мобилизирана за победа на предстоящите парламентарни избори на 4 април. Структурите й в областта събраха над сто и двадесет автомобила с развети знамена на летището над Кърджали , спазвайки всички противоепидемични предписания за социална дистанция. Именно тук областната и общинските структури избраха да представят „в полет” своята листа за Девети кърджалийски многомандатен район. По традиция тя е шарена по отношение на етническата и религиозна принадлежност на включените в нея членове на партията.

   В емоционално слово водачът на листата Цвета Караянчева посочи, че кампанията се открива във време на пандемия,при стриктно спазване на указанията на Националния оперативен щаб. Тя ще се води от врата на врата, от човек до човек. Ще стигнем да всеки от силните , корави,горди родопчани. Това са хора с будна гражданска съвест и активни политически. България бе лидер на Балканската сцена, когато ни връхлетя пандемията. Нито опозиция,нито президент не ни помогнаха. Когато се сблъскаха с вируса, повярваха ,че има заплаха,каза още Цвета Караянчева. Не затворихме държавата,предприятията работят, спасихме много човешки животи.

    Аз съм Цвета Караянчева. Всички ме познавате. От дванадесет години непрекъснато съм сред вас. Затова ми имате доверие. Доверие подплатено с работа-инфраструктурни проекти, спортни съоръжения, чакаме и многофонкцуонална зала.Ще имаме и околовръстен път и аз ви го обещавам. Пропуснаха тази възможност тези, които вложиха 100 млн.лв.във Водното огледало. Трябваха 150 млн.лв.за пътя.За съжаление  пандемията обърка плановете ни.

  Караянчева припомни, че двете управления с участието на ДПС и БСП са довели страната до разруха и се налага след това икономиката да се изправя на крака.

  Силата ни е , че не се делим по етнос и вяра. Работим като един отбор, отборът на партия ГЕРБ.

  Обикновено политиците мислят за следващите избори, а държавниците за просперитета и бъдещето на нацията. Ние сме от държавниците, категорична бе Цвета Караянчева.

    Листата бе представена от №2 в нея Никола Чанев. Областният управител посочи, че партията се впуска уверено в кампанията за 45 Народно събрание. Тя излиза очи в очи с кърджалици и жителите на общините в областта и срещат доверие. В сложна обстановка на пандемия ГЕРБ намира решения. Има два вида политици:  такива, които искат и намират начин и такива , които не искат и намират оправдания. ГЕРБ е от първите , категоричен бе Никола Чанев. Думите му бяха посрещнати с десетки клаксони и аплодисменти. Никола Чанев посочи, че докато цяла България се прекланя пред героизма на медиците,се намират хора, които с вдигнат юмрук призовават за събаряне на законно избрано правителство. Факт е обаче, че именно това правителство овладява кризата , давайки пример на по-богати и силни държави. Чанев каза още, че България е с огромни перспективи за развитие. Трябва да се избере пътя за просперитета. И това става с №28 в бюлетината.

   Листата на ПП ГЕРБ за 9МИР

  1.Цвета Караянчева,областен координатор на ПП ГЕРБ,председател на 44 НС

  2.Никола Чанев-областен управител

  3.Вальо Ангелов,банков служител в Кирково: Вярвам,че всички ще успеем с бюлетина №28!

  4.Ервин Хасан,икономист от Джебел:Горд съм че съм сред вас.ГЕРБ означава за мен победа!

  5.Асен Тюрдиев,началник на общинската земеделска служба в Крумовград:Да запретнем ръкави и да се раздадем!

  6.Адам Персенски:бивш зам.-министър на здравеопазването,хирург: Горд съм ,че нашето правителство запази живота и здравето на хората!

  7.Асие Мурад,медицински специалист от Черноочене:Да се преклоним пред медиците!

  8.Мехмед Хасан,експерт по земеделие в Момчилград:Да докажем,че област Кърджали не е нечия крепост,а място където живеят модерни хора!

  9.Николай Дочев,юрист от Кирково:Гордея се с ГЕРБ!

  10.Гроздан Колев,филолог,началник на Регионалното управление по образование:Помня обидата на учителите.Горд съм,че съм от ГЕРБ ,поставила като приоритет образованието!

  Текст и снимки:Георги Кулов

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 16.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Трудностит са възможни по линия на администрация и неспазване на срокове и законност. Въпреки това ще се справите с възникналите препятствия и ще доведете делата си до край, което значи и осигуряване нуждите на семейството.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Голямата ви ангажираност може да ви направи неспокойни и нетърпеливи, но сега е момента да стиснете зъби и да издържите. Повярвайте, усилията ви няма да са напразни. Всичко, което постигнете днес, ще ви носи добри дивиденти за дълго време напред.Струва си, нали.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. Помислете обаче и за собствените си желания и за това, че е трудно винаги всички да са доволни. На работното място пред вас се открива блестяща възможност да покажете на какво сте способни, затова захванете се сериозно за работа.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Често се заемате с много неща наведнъж, но учудващо за хората около вас успявате да се справите без проблеми. Ще се изненадате от предложението, което ви прави близък приятел. Винаги сте готови да отвърнете на предизвикателствата и едва ли ще откажете.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Чрез търговско-финансови операции, реализирани не без подкрепата на близък човек, ще се стабилизирате материално. Ако сте пряко ангажирани с професионалните си задачи ще получите изгодни предложения.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си. При някои е възможно да се събудят стари, хронични заболявания.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го изживеете, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно. Ставащото е само част от настъпващия период на драгоценни успехи.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. Усърдно ще избегнете проблем, който застрашава да обезсмисли труда ви досега. Към някой от обкръжението ви сте особено чувствителни и това ви пречи да оцените връзката си правилно. Но не му пречете да изрази отношението си към вас.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Може би пред някои от вас стоят леки затруднения в бизнеса, които скоро ще отшумят без трайни негативни последици.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  16 апр 2021
  Последни новини