От х:

Днес в x:

10 °C

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян

  Водач на листата е д-р Даниела Дариткова. Родена на 28 септември 1966 г. в Пловдив. Народен представител от 2009 г. насам. Председател е на ПГ на ГЕРБ, председател на комисията по здравеопазване в Народното събрание. Член е на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Завършила е Санкт-Петербургския педиатричен институт. Магистър по медицина и здравен мениджмънт, специалист по педиатрия и обща медицина. Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ. Омъжена, с едно дете.
   
  Втори е Недялко Славов. Роден на 16.07.1973 г. Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Областен управител е на Смолян от 6 години. Народен представител в 41-вото Народно събрание. Заместник-областен управител на Смолян от 2009 до 2011 г. Общински председател на ПП ГЕРБ в Златоград. Семеен, с едно дете.

  Трети е д-р Красимир Събев. Роден на 30.12.1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник- директор по медицинските дейности в областната болница. Депутат в 44-тото Народно събрание. Има едно дете.

  Четвърти в листата е Владимир Солаков. Роден на 04. 09.1984 г. в град Девин. Бакалавър по специалността „Публична администрация“ и магистър по „Управление на човешки ресурси“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“- Благоевград. От 2003 до 2015 година развива собствен бизнес в сферата на туризма. В периода 2015-2019 година е зам. кмет  на община Девин от ПП ГЕРБ. От 2020 г. до момента е общински председател на ПП ГЕРБ в Девин. Семеен с едно дете.

  На пето място е Екатерина Гаджева. Родена на 13 юни 1974 г. Магистър-инженер със специалност „Екология и опазване на околната среда“ от Лесотехническия университет. От 22 години работи в Регионалната инспекция по опазване на околната среда - Смолян, а една година като еколог в частния сектор. От 6 г. е директор на РИОСВ. Екатерина Гаджева е втори мандат общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ. Председател е на Постоянната комисия по териториално устройство, общинска собственост, екология, земеделие и гори в Общински съвет – Смолян. Семейна, с две дъщери.

  Шеста е Мария Семерджиева. Родена на 23.11.1973 г. Магистър по начална училищна педагогика, специална педагогика и училищна психология. Началник на Регионалното управление на образованието в Смолян. През 2017 година е съветник на министъра на образованието и науката. Втори мандат общински съветник. Семейна, с две деца.   

  Седми е Денислав Костов. Роден на 21.08.1983 г. Бакалавър е от УНСС по информатика. Магистър по счетоводство. Втора магистратура - "Европейски експерт по земеделие и селски райони". Директор на ОД на Държавен фонд "Земеделие" - Смолян. Работил за кратко в отдел "Координация и административен контрол" към Област Смолян. Семеен, с две деца.

  Осми в листата на коалицията ГЕРБ – СДС е Иван Кънев. Роден на 28.05.1963 г. в град Белово. Има висше икономическо образование от Техническия университет в Габрово. Действащ синдик. Председател на СДС в Смолян и член на Националния съвет на СДС. Вдовец, с две деца.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Лъ
   Лъжки
   8 0
   20:43, 8 мар 2021
   Лъжкинята с кучешката глава. Лъжи та се къне . И това ми било лекар.
  • 2
   Гл
   ГЛАСУВАИТЕ ЗА НОМЕР 6
   5 -1
   09:08, 11 мар 2021
   Ако си привърженик на герб гласуваи префенционално за номер 6 - ще задоволи всичките ти очаквания- лошо образована но много лъже и ср подмазва, нищо не разбира от администрация и управление, но е много успешна видимо по придобитите имоти в софия, сина и не ходи с години на училище след като беше изклучен от пмг но се дипломира при дружката и по далавери жаигарова. Децата ви ще бъдат възпитани . Синът е единствения които псуваше учителите на маика. Гласуваите за пудела на мелемов под номер 6.

  Хороскоп за 16.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Трудностит са възможни по линия на администрация и неспазване на срокове и законност. Въпреки това ще се справите с възникналите препятствия и ще доведете делата си до край, което значи и осигуряване нуждите на семейството.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Голямата ви ангажираност може да ви направи неспокойни и нетърпеливи, но сега е момента да стиснете зъби и да издържите. Повярвайте, усилията ви няма да са напразни. Всичко, което постигнете днес, ще ви носи добри дивиденти за дълго време напред.Струва си, нали.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. Помислете обаче и за собствените си желания и за това, че е трудно винаги всички да са доволни. На работното място пред вас се открива блестяща възможност да покажете на какво сте способни, затова захванете се сериозно за работа.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Често се заемате с много неща наведнъж, но учудващо за хората около вас успявате да се справите без проблеми. Ще се изненадате от предложението, което ви прави близък приятел. Винаги сте готови да отвърнете на предизвикателствата и едва ли ще откажете.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Чрез търговско-финансови операции, реализирани не без подкрепата на близък човек, ще се стабилизирате материално. Ако сте пряко ангажирани с професионалните си задачи ще получите изгодни предложения.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си. При някои е възможно да се събудят стари, хронични заболявания.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го изживеете, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно. Ставащото е само част от настъпващия период на драгоценни успехи.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. Усърдно ще избегнете проблем, който застрашава да обезсмисли труда ви досега. Към някой от обкръжението ви сте особено чувствителни и това ви пречи да оцените връзката си правилно. Но не му пречете да изрази отношението си към вас.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Може би пред някои от вас стоят леки затруднения в бизнеса, които скоро ще отшумят без трайни негативни последици.
  16 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  16 апр 2021
  Последни новини