От х:

Днес в x:

10 °C

Падналата топола в Хасково за малко да затисне човек (видео)

Тополата, която падна от силния вятър тази сутрин на булевард „България“ в Хасково, за малко да затисне пешеходец. Това става ясно от запис на камера за видеонаблюдение.

Дървото се е стоварило малко след 7 часа днес напречно на платното до кръстовището със Зеленчуковия пазар и затвори булеварда. Потрошило е светофара и метален стълб. На косъм се е спасил пешеходец, изчакващ на светофара, за да премине през кръстовището. В този момент преминават и няколко автомобила.

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ра
  РАЗ
  39 0
  15:35, 12 фев 2021
  Ми така ще си падат защото кметовете от служебните коли не слизат, пеша не ходят, на пазар не ходят всичко им се носи в къщи, най много шофьора им да напазарува. Добре, че нема пострадали и щети.
 • 2
  Ал
  Алдо
  40 -3
  16:17, 12 фев 2021
  Смятам че всички тополи са изгнили в корените и вече стават много опасни за гражданите на Хасково.Я си представете че там имаше три коли които да чакат на червен светофар.
  Кметьт не да си вдига заплатата а до сега да беше взел мерки за отсичането на всички тополи и засаждане на свежи неопасни дьрвета.
  Няма нужда градьт от басейни а от тази спешна работа.
  • До
   До Алдо
   8 -13
   18:49, 12 фев 2021
   Слушай сега Селско меше, Дърветата Хасково са 200... Виж коментара
  • Аб
   Абе Левак
   6 -3
   19:20, 12 фев 2021
   Един път си Хамериканец,един път си Каунь Хасковски, май май си п....р. г.е.р.б.е.р.с.к.и.!!! По почерка ти личи. Я иди и ти и твоите изказвания за "гяури,заптиета,деляни суджуци, форукомци и какви ли не Хамерикански долари и истории и се върни в Стамболийски! Колко пъти да ти казвам,че чобаноолу- чобан става- инженер няма да станеш, не в Хамерика ами и на Марс да идеш!!
 • 3
  Ян
  Янко Митев
  4 -15
  16:28, 12 фев 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Хр
   Хрис
   26 0
   16:56, 12 фев 2021
   Само да Ви попитам, понеже сте написали, че хората по-добре да се научат да внимават и да мислят - Вие като вървите пеша или карате автомобил, оглеждате ли се към всеки покрив, всеки клон от дърво, всеки стълб и други подобни да не паднат върху Вас? И ако да - изчислявате ли вероятността това събитие да се случи (на ум или с калкулатор) за да прецените дали и на колко метра да заобиколите?
   Тази жена е имала голям късмет и слава Богу в случая, но по принцип съм на мнение, че вниманието и мисленето от страна на хората трябва да бъде допълвано и от превантивни мерки от страна на властите. Нямам предвид да се изсекат всички тополи, но трябва сериозно да се обследват и ако има опасни (може би има) - нека се заменят с други засадени дървета.
 • 4
  Ян
  Янко Митев
  4 -3
  17:17, 12 фев 2021
  В това мислят влиза обследването и всичко останало. Някой трябва да го изисква. Като мине бурята и паднат дървета може само да се квичи.
 • 5
  И без това града се напълни със Селски и Високопланински Мешета
  .....
  Меше - дъб келяв за горене
  • К2
   К2
   4 -1
   19:32, 12 фев 2021
   Нека всеки от вас които пишете, си помисли че можеше да бьде под тополата.Тогава май друго ще пишете.
 • 6
  Ма
  марин
  3 0
  19:48, 12 фев 2021
  о боже
 • 7
  Оо
  Оооо
  1 -1
  09:13, 13 фев 2021
  Стълба е ръждясал, а на тополата и дошло времето, голяма сензация за нищо.

Хороскоп за 06.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
06 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
06 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
06 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
06 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
06 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
06 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
06 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
06 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
06 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
06 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
06 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
06 мар 2021
Последни новини