От х:

Днес в x:

27 °C

Падналата топола в Хасково за малко да затисне човек (видео)

Тополата, която падна от силния вятър тази сутрин на булевард „България“ в Хасково, за малко да затисне пешеходец. Това става ясно от запис на камера за видеонаблюдение.

Дървото се е стоварило малко след 7 часа днес напречно на платното до кръстовището със Зеленчуковия пазар и затвори булеварда. Потрошило е светофара и метален стълб. На косъм се е спасил пешеходец, изчакващ на светофара, за да премине през кръстовището. В този момент преминават и няколко автомобила.

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ра
  РАЗ
  39 0
  15:35, 12 фев 2021
  Ми така ще си падат защото кметовете от служебните коли не слизат, пеша не ходят, на пазар не ходят всичко им се носи в къщи, най много шофьора им да напазарува. Добре, че нема пострадали и щети.
 • 2
  Ал
  Алдо
  40 -3
  16:17, 12 фев 2021
  Смятам че всички тополи са изгнили в корените и вече стават много опасни за гражданите на Хасково.Я си представете че там имаше три коли които да чакат на червен светофар.
  Кметьт не да си вдига заплатата а до сега да беше взел мерки за отсичането на всички тополи и засаждане на свежи неопасни дьрвета.
  Няма нужда градьт от басейни а от тази спешна работа.
  • До
   До Алдо
   8 -13
   18:49, 12 фев 2021
   Слушай сега Селско меше, Дърветата Хасково са 200... Виж коментара
  • Аб
   Абе Левак
   6 -3
   19:20, 12 фев 2021
   Един път си Хамериканец,един път си Каунь Хасковски, май май си п....р. г.е.р.б.е.р.с.к.и.!!! По почерка ти личи. Я иди и ти и твоите изказвания за "гяури,заптиета,деляни суджуци, форукомци и какви ли не Хамерикански долари и истории и се върни в Стамболийски! Колко пъти да ти казвам,че чобаноолу- чобан става- инженер няма да станеш, не в Хамерика ами и на Марс да идеш!!
 • 3
  Ян
  Янко Митев
  4 -15
  16:28, 12 фев 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Хр
   Хрис
   26 0
   16:56, 12 фев 2021
   Само да Ви попитам, понеже сте написали, че хората по-добре да се научат да внимават и да мислят - Вие като вървите пеша или карате автомобил, оглеждате ли се към всеки покрив, всеки клон от дърво, всеки стълб и други подобни да не паднат върху Вас? И ако да - изчислявате ли вероятността това събитие да се случи (на ум или с калкулатор) за да прецените дали и на колко метра да заобиколите?
   Тази жена е имала голям късмет и слава Богу в случая, но по принцип съм на мнение, че вниманието и мисленето от страна на хората трябва да бъде допълвано и от превантивни мерки от страна на властите. Нямам предвид да се изсекат всички тополи, но трябва сериозно да се обследват и ако има опасни (може би има) - нека се заменят с други засадени дървета.
 • 4
  Ян
  Янко Митев
  4 -3
  17:17, 12 фев 2021
  В това мислят влиза обследването и всичко останало. Някой трябва да го изисква. Като мине бурята и паднат дървета може само да се квичи.
 • 5
  И без това града се напълни със Селски и Високопланински Мешета
  .....
  Меше - дъб келяв за горене
  • К2
   К2
   4 -1
   19:32, 12 фев 2021
   Нека всеки от вас които пишете, си помисли че можеше да бьде под тополата.Тогава май друго ще пишете.
 • 6
  Ма
  марин
  3 0
  19:48, 12 фев 2021
  о боже
 • 7
  Оо
  Оооо
  1 -1
  09:13, 13 фев 2021
  Стълба е ръждясал, а на тополата и дошло времето, голяма сензация за нищо.

Хороскоп за 22.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
22 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
22 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
22 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
22 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
22 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
22 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
22 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
22 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
22 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
22 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
22 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
22 юни 2021
Последни новини