От х:

Днес в x:

Падналата топола в Хасково за малко да затисне човек (видео)

Тополата, която падна от силния вятър тази сутрин на булевард „България“ в Хасково, за малко да затисне пешеходец. Това става ясно от запис на камера за видеонаблюдение.

Дървото се е стоварило малко след 7 часа днес напречно на платното до кръстовището със Зеленчуковия пазар и затвори булеварда. Потрошило е светофара и метален стълб. На косъм се е спасил пешеходец, изчакващ на светофара, за да премине през кръстовището. В този момент преминават и няколко автомобила.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ра
    РАЗ
    40 0
    15:35, 12 фев 2021
    Ми така ще си падат защото кметовете от служебните коли не слизат, пеша не ходят, на пазар не ходят всичко им се носи в къщи, най много шофьора им да напазарува. Добре, че нема пострадали и щети.
  • 2
    Ал
    Алдо
    41 -3
    16:17, 12 фев 2021
    Смятам че всички тополи са изгнили в корените и вече стават много опасни за гражданите на Хасково.Я си представете че там имаше три коли които да чакат на червен светофар.
    Кметьт не да си вдига заплатата а до сега да беше взел мерки за отсичането на всички тополи и засаждане на свежи неопасни дьрвета.
    Няма нужда градьт от басейни а от тази спешна работа.
    • До
      До Алдо
      8 -14
      18:49, 12 фев 2021
      Слушай сега Селско меше, Дърветата Хасково са 200... Виж коментара
    • Аб
      Абе Левак
      6 -3
      19:20, 12 фев 2021
      Един път си Хамериканец,един път си Каунь Хасковски, май май си п....р. г.е.р.б.е.р.с.к.и.!!! По почерка ти личи. Я иди и ти и твоите изказвания за "гяури,заптиета,деляни суджуци, форукомци и какви ли не Хамерикански долари и истории и се върни в Стамболийски! Колко пъти да ти казвам,че чобаноолу- чобан става- инженер няма да станеш, не в Хамерика ами и на Марс да идеш!!
  • 3
    Ян
    Янко Митев
    4 -16
    16:28, 12 фев 2021
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Хр
      Хрис
      26 0
      16:56, 12 фев 2021
      Само да Ви попитам, понеже сте написали, че хората по-добре да се научат да внимават и да мислят - Вие като вървите пеша или карате автомобил, оглеждате ли се към всеки покрив, всеки клон от дърво, всеки стълб и други подобни да не паднат върху Вас? И ако да - изчислявате ли вероятността това събитие да се случи (на ум или с калкулатор) за да прецените дали и на колко метра да заобиколите?
      Тази жена е имала голям късмет и слава Богу в случая, но по принцип съм на мнение, че вниманието и мисленето от страна на хората трябва да бъде допълвано и от превантивни мерки от страна на властите. Нямам предвид да се изсекат всички тополи, но трябва сериозно да се обследват и ако има опасни (може би има) - нека се заменят с други засадени дървета.
  • 4
    Ян
    Янко Митев
    4 -3
    17:17, 12 фев 2021
    В това мислят влиза обследването и всичко останало. Някой трябва да го изисква. Като мине бурята и паднат дървета може само да се квичи.
  • 5
    И без това града се напълни със Селски и Високопланински Мешета
    .....
    Меше - дъб келяв за горене
    • К2
      К2
      4 -1
      19:32, 12 фев 2021
      Нека всеки от вас които пишете, си помисли че можеше да бьде под тополата.Тогава май друго ще пишете.
  • 6
    Ма
    марин
    3 0
    19:48, 12 фев 2021
    о боже
  • 7
    Оо
    Оооо
    1 -1
    09:13, 13 фев 2021
    Стълба е ръждясал, а на тополата и дошло времето, голяма сензация за нищо.
Последни новини