От х:

Днес в x:

23 °C

Затварят булевард „България“ заради рязане на изгнила топола

Булевард „България“ на кръстовището със „Съединение“ ще бъде затворен временно, съобщиха от община Хасково.

В 10,30 часа екипи на „Екопрогрес“ ще отстранят превантивно компрометирана топола, съседна на тази, която ураганният вятър изкорени тази нощ. Движението в посока Младежки дом ще бъде временно преустановено, до отстраняване на опасното дърво.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ле
  лесовъд
  23 0
  10:45, 12 фев 2021
  Кмете, над 90% ОТ ТОПОЛИТЕ В ХАСКОВО са прогнили и въпрос на време е да случи да убият и човек .Вземете адекватни и бързи мерки. Тополите имат слаба коренна система видно и от снимките .
 • 2
  По
  Потърпевш
  11 0
  11:23, 12 фев 2021
  Защо полицията , стои със РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ , а не се НАМЕСИ и да регулира движението ?????

  За да не се получава тази огромна тапа !
  • Тъ
   тъпи са
   8 0
   11:59, 12 фев 2021
   защото са тъпунгери и правят каквото им наредят. явно не са им наредили да вършат работа, а само да отидат ТАМ. те сами не се досещат за кавко могат да бъдат полезни. вредни са и за себе си самите
  • ИС
   И стоят
   5 0
   13:01, 12 фев 2021
   Разкрачени като в американските филми. Филмирали са се яко
 • 3
  Ra
  RAKKAN
  3 -3
  11:24, 12 фев 2021
  Адмирации за Еко прогрес, и най вече за тези който не са забелязали иначе силно изгнилото дърво ПОКЛОН !!!!!!!
 • 4
  Да
  Дани
  9 0
  11:29, 12 фев 2021
  Превантивно означава,когато изгнилите дървета се отрежат преди да задуха вятър. .......сега вече е СПЕШНО.
  • Бо
   Божанов
   1 0
   13:59, 12 фев 2021
   Те на много хора ГЛАВИТЕ са им изгнили отдавна. Мисловния процес им е доста затруднен.
 • 5
  Ss
  ss
  7 0
  11:57, 12 фев 2021
  нали преди месец имаше статия, че са отпуснали близо 200 бона за да обезопасят дърветата тополите. какво стана? снимаха как режат 5 дървете и после потънаха в ззабрава. въпрос на време е да има загинали заради прането на пари и безхаберието на ОБЩИНАТА, чийто кмет от ГЕРБ. И само прибира парички в шкафчето и се снима, а никва не я върши!

Хороскоп за 27.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. С енергия и хъс ще успявате, а това ще ви мотивира за повече усърдие и последователност в действията. Доброто си настроение ще пренасяте и в личните си взаимоотношения, ще доминират чувства на добронамереност и взаимопомощ. Дано не се отдръпнете от някого заради неразбирането му.
27 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Не се поддавайте на суетата си. Ще съжалявате, ако прибързано приемете отправено ви предложение. Личният ви живот постепенно приема желаната от вас насока. Успявате да извлечете най-доброто от това, което ви се предлага.
27 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Запознанство с човек, чиито качества допълват вашите и е възможна дълготрайна връзка. Емоциите ще повишат настроението и ще се стараете повече за партньора си. Новина, свързана с работата ви. Подготовка за пътуване.
27 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Може би той е продиктуван от вашите чудесни идеи и предложения, с които ги изненадвате. Не правете нищо прибързано, а внимателно обмисляйте действията си. Всякакви спонтанни реакции от ваша страна за момента са нежелателни. Ведрият ви тон може да ви помогне неимоверно много. В къщи се нуждаят от вас.
27 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Също ще ви предпазва и от грешки. Стремете се към успеха и не отлагайте нищо по пътя към него. Денят носи сполука във всичко,с което се захванете. Притесненията ви скоро ще отпаднат и настроението ви ще бъде чудесно.
27 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Ще успеете да изпълните плановете, които имате по отношение на конкретен проект. За предпочитане е да не възлагате на човек от обкръжението си задача, с която той не е съгласен. Така ще си спестите много повече неприятности..
27 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Нововъведения и промяна в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща. Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора.
27 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Усилията ви в тази насока ще се увенчаят с успех, а това ще повиши и тонусът ви. Моментът е подходящ да си пуснете тото. Шансът е на ваша страна.
27 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Залогът е голям, пък и не ви е останало място за избор. Не бива да прекалявате със стремежа си да сте на върха на всяка цена. Еуфорията може да ви постави и в деликатна ситуация. Децата ще ви поднесат приятни изненади.
27 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. Цените времето си и в тази връзка ще следвате стриктно програмата си. Позициите ви на работното място се стабилизират и това внася успокоение в напрегнатото ви ежедневие.
27 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава повече грижи. Радостна новина, свързана с децата.
27 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Привлечени сте от възможност, свързана с инвестиции, но и перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате, но въпреки това ви вълнува.
27 фев 2021
Последни новини