От х:

Днес в x:

Сезонът на коледните реклами 2020 (видео)

Сезонът на коледните реклами тази година започна. Повече или по-малко посланията на култовите марки за това време - обичайно белязано от яростно пазаруване, носят нотки от необичайната година, която предстои да изпратим.

Трогателна история за татко, който героично преминава през всички изпитания на планетата, разказва Coca Cola. Писмото до Дядо Коледа на неговата дъщеря трябва да достигне добрия старец. На всяка цена! Разбира се, виждаме замалко светещия камион на Coca Cola. Той доставя у дома изнурения татко, преминал през пустини, джунгли, среща с китове и какво ли не, сварил къщата на Санта затворена за Коледа, след всички премеждия, само за да научи желанието на детето си: "Дядо Коледа, донеси ми татко вкъщи"...

Коледните реклами на  Waitrose & John Lewis са всяка година бижуто в бранша. Как да забравим непохватното драконче от миналата Коледа? Тази година рекламата за празниците звучи с песен на Celeste и е призив за благотворителност. Waitrose & John Lewis отдават признание на добротата, независимо дали е голяма или малка, показвайки как всеки акт на любов има положително въздействие върху света около нас. Те се надяват да съберат 4 милиона паунда за своите благотворителни организации плюс 1 милион паунда за местни благотворителни организации. FareShare, която помага с храна на хора, изправени пред бедност и Home-Start, която работи с родители, които се нуждаят от подкрепа, ще използват тези дарения, за да осигурят храна, комфорт, емоционална подкрепа и съвети на семейства, които се нуждаят от подкрепа тази Коледа.

В коледната реклама на Aldi сладкият морков Кевин преминава през серия перипетии, докато пътува към дома. Трапезата е страхотна, а нищо не може да се сравни със спокойната Коледа вкъщи.

Можете да чуете и коледната песен на Walkers за рулцата с наденичка. Видеото включва и плексигласов екран за изолация, а хората, наизлезли на вратите на домовете си да посрещнат певците, са втрещени.

Ако ви липсва все пак дракон тази Коледа, Lego откри празничния сезон с участието на един страховит.

За финал, без претенции за изчерпателност, нещо различно. Още един лош подарък предизвиква бойни действия у рокаджийка в коледната реклама на Thomann Music. Яко. Темата е допълнена с бабата, която получава точилка за Коледа.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини