От х:

Днес в x:

Отсрочват антиправителствения протест на магистрала „Марица”

Организираният антиправителствен протест на магистрала „Марица” няма да се проведе днес, съобщи хасковлията Тодор Топалов. Недоволството е отсрочено за друга дата.

Искането на протестиращите беше излязат на 108-ия километър на аутобана. От община Свиленград обаче отговорили, че недоволството трябва да е на близкия паркинг, а не на магистралата.

В тази връзка Тодор Топалов бе извикан вчера в Областната дирекция на МВР в Хасково.

По негови думи протест ще има през следващ ден, при това на магистралата, но на друго удобно място, извън пределите на община Свиленград. Той настоява, че според Европейската конвенция, Европейския съд по правата на човека, не е забранено да се протестира на магистралата.

„Смятаме да им дадем един урок по демокрация с брилянтно познаване на закона”, заключи Топалов. Той уточни, че продължават преговори с полицията и община Свиленград.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Па
    ПАТРИОТ
    29 -3
    11:17, 1 ное 2020
    Много посредствено момче използвач.Намерил си е пионки и така си ги върти на пръста както си иска.Една реч от телефона си неможе да прочете срича като първолак а ни тръгнал нас Тодор протест да прави хора да организира недай си боже такива жалки бедни душички да ни управляват
    • Ва
      Василев
      27 -1
      11:59, 1 ное 2020
      Абсолютно си прав ПАТРИОТЕ.Мнението ми е и,че е нагаждач.Един протест не може да организира,а ние сме тръгнали да му се доверяваме.Убедих се ,че за нищо не става.
    • Ис
      Истината
      22 0
      12:00, 1 ное 2020
      Истината е че този протест, вече е безсмислен!Не можа да се намери лидер, който да го поведе, този протест! Хората са уморени от едни и същи лица, от ГЕРБ, от БСП, от ДПС и други еднодневни партии! Никой не можа по възможно най-простия начин, да обясни на средностатистическият българин, какво ще промени за да му стане по-добър живота му! Едни и същи фрази все едно сме в детската градина.Скоро време ще дойдат избори, не си губете времето в протести, ами вземете да си напишете домашното, измислете как ще оправите живота на българина, покажете му го разбираемо а не само да плюете и ние ще гласуваме за вас. Много е просто. А ако нямате идея,или ще я мислите в движение, по-добрене ни занимавайте с вашите драми, имаме си и други проблеми освен това кой ще е на власт!
  • 2
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Пр
      Присмяла се хърба на щърба
      12 -1
      13:34, 1 ное 2020
      Кой знае ти на неговите години какъв шопар ще си!
    • Фо
      Фотограф
      2 -4
      14:29, 1 ное 2020
      Абе това е на бай Райчо бившия домакин на стадиона сина .Не знаех,че е още на работа.Да го сложат/ скрият/ някъде.
  • 3
    Др
    Другата Истина
    14 0
    15:40, 1 ное 2020
    Истината е, че присъствието на нечистоплътни люде, отблъсна хората от този протест. Лакеи на бившия узунджовец, партийни функционери, наточили се за първите места в бъдещите депутатски листи, роднина на крадливото олицитворение на българската политика и за разкош, 2-3 девойки с ужасен селски диалект, дето се дерат и ругаят по микрофона, без да казват нищо.
    Никой нормален няма място там. Затова си останахте 7-8 човека и защо продължавате с тези безсмислени действия, като затваряне на магистрали, не знам. Никой не иска избори сега, в тая пандемия. Вкарайте два грама акъл в тия кратуни, март не е толкова далече.
  • 4
    Си
    Сиера 92
    1 -13
    16:52, 1 ное 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Га
      Гаджев от Хасково
      14 0
      17:27, 1 ное 2020
      Виж какво Сиера 92,лидер се става с акъл и опит.Умният човек преценя обстановката и подходящ ли е моментът за протести,а не като Топалов и другите като видяли че подковават вола и те надигнаха крак.Ограничени хора като тези за лидери не стават.Доказателсво е бройката на протестите и т.н. и т.н.
  • 5
    Пр
    Програмист
    0 -10
    18:21, 1 ное 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 55
      555
      11 0
      18:57, 1 ное 2020
      Няма хейт бе човек, има факти! Ако имаха някакви революционни идеи, да бяха ги казали или ще ги мислят после!
    • Ед
      ЕДИН БЪЛГАРИН
      3 -1
      20:02, 1 ное 2020
      Оо това е ония с зелената рецепта
    • Ед
      ЕДИН БЪЛГАРИН
      0 0
      20:20, 1 ное 2020
      И да добавя друже днес следобяд видях на 2 два пъти жена ти с зеланата кола.Чудех се млада хубава яка мадама дали да не я поканя на кафе да си поговорим за протестите :D :D :D
    • Не
      Не си прав
      7 0
      21:11, 1 ное 2020
      След толкова дни представления на пошлия цирк Топалов вече на всички е ясно тоя колко е жалък. Затова и никой не излиза на протест воден от един малоумен интересчия и нагъл дървосекач.
    • До
      Доктора
      1 0
      19:33, 2 ное 2020
      Много смели доктори тука, зад псевдоним раздават рецепти, омъжени жени заглеждат, големи мъже... Да живее псевдонима! :)
    • До
      Доктора
      1 0
      19:39, 2 ное 2020
      О, и да добавя друже, който на ръст не го докарва, в нета му се получава. За на живо трябват топки.
  • 6
    Ра
    Работещ като дървосекач
    16 -1
    19:28, 1 ное 2020
    Кой си ти бе младеж че ще затваряш магистрала. Ще пречиш на хората които работят защото лентяи като тебе решили да се правят на политици и се борят за първи места в бъдещите листи за депутати. Само посмей и от 8 човека ще останете 4 защото другите четири няма да ви се хванат на ъкъла.
Последни новини