От х:

Днес в x:

21 °C

20 лв. глоба като „пешеходец“ по АМ „Марица“ за Иван Тошев

20 лева е глобата за Иван Тошев от Хасково, наложена му при блокадата в участък на АМ „Марица“ през август 2020 година от антиправителствения протест, част от който беше и той.

Тошев разпространи до медиите наказателното постановление от Пътна полиция, което му е връчено днес, както и кореспонденцията си с органите на реда, в която твърди, че е глобен неправомерно като „пешеходец“ по автомагистралата. Заявява, че протестът е бил законен и той е бил на магистралата именно като участник в него, без да е нарушавал нормативната рамка по Закона за събранията, митингите и манифестациите, а не като пешеходец и затова не би трябвало да търпи санкция по Закона за движението по пътищата.

Тошев смята, че действията на МВР са репресивни спрямо него. Преди няколко месеца той обяви показна акция в центъра на града, в която заяви намерението си да събира жълти стотинки-с номинал една, за да си плати очакваната глоба, и призова хората да му помогнат за това.

Сега той има намерение да обжалва наказателното постановление, на което между дата на връчването му и мястото за подпис на получателя иска оставката на шефа на ОД на МВР - Хасково комисар Ангел Цанков, като саморъчно е написал :“Оставка на Цанков“ .

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  См
  Смях!
  40 -30
  18:57, 12 апр 2021
  20 лв?! Смешно е! А кой ще заплати нервите на блокираните шофьори ? То тогава всеки да ляга на магистралата и да затлачва движението!
  • Са
   Сандю
   17 -11
   22:58, 12 апр 2021
   По принцип си прав,но въпросът беще да се измете шайката,който и днеска виси със страшна сила...
  • Az
   AZ
   16 -3
   11:29, 13 апр 2021
   Палячо смешния си ти , аз бях там до блокада даже не се стигна, ако е имала такава е била не повече от 10 мин.
   За това което направи правителството , трябваше да се блокира цялата държава, но винаги ще се намерят мишки като теб , който си седят на топло само нареждат и се заяждат по фейсбуци и коментари под статий , все някой друг им е виновен и някой друг да им свърши работата.
 • 2
  Бк
  БКП-БСП
  30 -21
  19:01, 12 апр 2021
  Противната мутра на Иван Тошев пак изпълзя. Оплачи се кардлю на арменския поп, а по добре на ортака си поп Златко от частната църква до пазаря.
 • 3
  Пе
  Петров
  23 -18
  19:06, 12 апр 2021
  Тошев, мачкай ги. Ние сме с теб. Ако трябва ще съберем стотинки за ново колело. Със скорости и фар. Тая "Украйна" я дай на вторични.
 • 4
  Тошев е известен като далавераджия,селския тип Хасковски Андрешко,комбинатор.
 • 5
  Гр
  Гражданин
  21 -6
  20:22, 12 апр 2021
  Не познавам въпросния господин, обаче като чета коментарите всички го вземат на подбив.
 • 6
  Хр
  Христо
  20 -12
  20:42, 12 апр 2021
  абе То.шк.а...гнусар с гнусар...иди на село и не ни занимавай с жалката си особа
  • На
   Наска
   16 -5
   21:47, 12 апр 2021
   Другарю Тошев къде потънаха парите за църквата .Зографите си заминаха обидени.
  • Хр
   Христо
   13 -6
   22:06, 12 апр 2021
   како На.се...мчи как ...Тошката е намазал филията...мръсник с мръсник
 • 7
  Jh
  JHB
  14 -11
  22:17, 12 апр 2021
  Е такива като този , ни натресоха чалгаря съветски. Путев кремълски отново ще командва в България!
 • 8
  Ко
  Коко
  8 -7
  22:43, 12 апр 2021
  Какъв е тоя папагал?
  • Ко
   Коко
   4 -4
   07:58, 13 апр 2021
   Защо слагате минуси бе?Пожелавам ви .....
  • Съ
   Съседка
   3 -3
   14:35, 13 апр 2021
   С поп Златко крадат яко от евро фондовете и се правят на светци.
  • Ар
   Архитекта
   0 0
   18:25, 14 апр 2021
   Съседката миришеш на мормонско!
 • 9
  Я
  Я
  13 -9
  01:25, 13 апр 2021
  Я си плащай глобата бе нещастник!
 • 10
  На
  Набора
  14 -3
  01:31, 13 апр 2021
  Тоя като го видиш само и трябва да го глобяваш на момента даже и да пресича пешеходна пътека...Целия му жалък живот е минал в далавери и нагаждане..

Хороскоп за 18.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
18 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
18 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
18 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
18 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
18 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
18 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
18 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
18 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
18 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
18 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
18 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
18 май 2021
Последни новини