От х:

Днес в x:

1 °C

Търсят комисионер в заложна къща и кредитни консултанти в Хасково

Комисионер в заложна къща се търси чрез Бюрото по труда в Хасково, съобщиха от местната дирекция към Агенцията по заетостта. За заемане на позицията се изисква средно образование. Опит и специфични изисквания не са посочени.

Свободни работни места има още за 6 кредитни консултанти и двама кредитни специалисти, за един от които е посочено, че позицията е в банка.

Търсят се още 30 машинни оператори за пресукване на конци и прежди, 20 монтажници на кабели. Места има още за множество сервитьори, бармани, готвачи, чистачи, продавачи, шофьори. За висшисти позиции има за ветеринарен лекар, счетоводител, главен енергетик, хидроинженер, две медицински сестри.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ко
  Койчев
  22 0
  09:48, 18 окт 2020
  Освен кредитни консултанти не търсят ли и кредитни милионери. Една стотинка няма да им върна.
 • 2
  А вашия кмет Станчо Тъпото
  търси жълта фанелка за да изглежда като мен
 • 3
  Чъ
  чърлс от лондон
  6 -1
  18:33, 18 окт 2020
  за да има обява ясно за каква става въпрос пръчката е голяма и бодлива във заложната къща
 • 4
  Ня
  Няма вече балабурници ...
  8 0
  19:57, 18 окт 2020
  В заложните къщи им трябва човек, който разбира от техника и бижутерия и в същото време да е охранител, и в най - добрия случай ще има един почивен ден в седмицата, а през другото време ще върти всеки ден 12, 13 часови смени. Затова там все по - често попадам завършени идиоти, които ако не окрадат оборота, напускат след няколко дена работа. Нормално, никой не иска да е роб за мишкини пари.
 • 5
  00
  001
  1 0
  09:35, 19 окт 2020
  Ти ли ще ми определяш живота. Иди ти да работиш. Прости сте по природа. Диктатори
 • 6
  Ър
  Ърни Ръдърфорд
  3 0
  09:50, 19 окт 2020
  А специалност ядрена техника и ядрена енергетика не търсят ли....за една съседка питам?
  • Пи
   питам
   0 0
   11:07, 19 окт 2020
   Какво е това енергетика? Търсят се политолози, социолози, психопати, адвокати, пиари, продуценти, антрополози, консултанти, менаджери, ...
 • 7
  Bl
  Blessings
  0 0
  16:32, 19 окт 2020
  До тук ли стигнахме?! Да се наливат пари по програми в обекти, които са ръка за ръка с ъндърграунда и криминалната престъпност

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постигате значителен успех в дадена област, което ще ви даде увереност да продължите с по-големи амбиции. Не губите почва под краката си дори в критични моменти, а това издига авторитета ви сред всички около вас. Разширете контактите си и бъдете сигурни, че ще успеете да разрешите личен въпрос. Запознайте се с дадена ситуация, преди за изкажете мнение.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се върху задачите, чието приключване предстои. Взетите решения ще са от важност за дни напред, за това е добре да сте последователни в действията си. Стартирането на нов проект ще ви обнадежди с реалната възможност да подобрите финансите си. Хубави новини.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не прехвърляйте раздразнението си върху околните, щадете нервите им. Ако имате своите безпокойства се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на когото и да било. Не залитайте в мрачни мисли, а се изправете, усмихнете и заживейте по-ведро. Имате много причини да се радвате на живота си.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Дава ви се шанс, който не бива да изпускате. Концентрирайте се и покажете най-доброто от себе си. Материални придобивки и свързаните с тях формалности ще променят плановете ви за деня. Семейството ви очаква решения, които бързо трябва да вземете. От тях ще зависят много неща.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Съсредоточете се върху задачите си, предстои да вземете отговорни решения и следва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте хората наоколо, общото настроение влияе на работоспособността ви. Следвайте разума и сърцето си, за да постигнете хармония със себе си.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име. Не налагайте идеите си, само защото позицията ви го позволява. Съмненията запазете за себе си.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С повишаване на активността ви ще расте и умората, но бъдете внимателни и не допускайте недоглеждане в работата си. При работа с документи не подписвайте неща, със съдържанието на които не сте запознати достатъчно добре. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили-поправете се.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Близостта ви с човек, с когото ви свързват общи интереси в бизнеса, в културната сфера или в чисто духовен план ще ви помогне по-лесно да преодолеете възникващите затруднения днес. Но и не само заради това ще бъдете на точното място и време днес. Интуицията ви подсказва, че трябва да се действа сега, и не грешите.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще имате успехи, ако сами се погрижите за себе си и не чакате друг да го направи. И друг път сте изпадали в подобна ситуация, за това няма да бъдете затруднени. Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате духовно. С артистичните си таланти ще печелите аплодисментите на публиката.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате конкретни идеи за развитието на дейността си, но ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие. Засега се задоволете с нещата, които ви се налага да вършите. Действате прекалено прибързано в личен план, не смятайте че нещо ще дойде наготово. Повечето компромиси, които правите ще са само от ваша полза. Вечерта ви очаква интересно събитие.
28 ное 2020
Последни новини