От х:

Днес в x:

15 °C

Търсят комисионер в заложна къща и кредитни консултанти в Хасково

Комисионер в заложна къща се търси чрез Бюрото по труда в Хасково, съобщиха от местната дирекция към Агенцията по заетостта. За заемане на позицията се изисква средно образование. Опит и специфични изисквания не са посочени.

Свободни работни места има още за 6 кредитни консултанти и двама кредитни специалисти, за един от които е посочено, че позицията е в банка.

Търсят се още 30 машинни оператори за пресукване на конци и прежди, 20 монтажници на кабели. Места има още за множество сервитьори, бармани, готвачи, чистачи, продавачи, шофьори. За висшисти позиции има за ветеринарен лекар, счетоводител, главен енергетик, хидроинженер, две медицински сестри.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ко
  Койчев
  22 0
  09:48, 18 окт 2020
  Освен кредитни консултанти не търсят ли и кредитни милионери. Една стотинка няма да им върна.
 • 2
  А вашия кмет Станчо Тъпото
  търси жълта фанелка за да изглежда като мен
 • 3
  Чъ
  чърлс от лондон
  6 -1
  18:33, 18 окт 2020
  за да има обява ясно за каква става въпрос пръчката е голяма и бодлива във заложната къща
 • 4
  Ня
  Няма вече балабурници ...
  8 0
  19:57, 18 окт 2020
  В заложните къщи им трябва човек, който разбира от техника и бижутерия и в същото време да е охранител, и в най - добрия случай ще има един почивен ден в седмицата, а през другото време ще върти всеки ден 12, 13 часови смени. Затова там все по - често попадам завършени идиоти, които ако не окрадат оборота, напускат след няколко дена работа. Нормално, никой не иска да е роб за мишкини пари.
 • 5
  00
  001
  1 0
  09:35, 19 окт 2020
  Ти ли ще ми определяш живота. Иди ти да работиш. Прости сте по природа. Диктатори
 • 6
  Ър
  Ърни Ръдърфорд
  3 0
  09:50, 19 окт 2020
  А специалност ядрена техника и ядрена енергетика не търсят ли....за една съседка питам?
  • Пи
   питам
   0 0
   11:07, 19 окт 2020
   Какво е това енергетика? Търсят се политолози, социолози, психопати, адвокати, пиари, продуценти, антрополози, консултанти, менаджери, ...
 • 7
  Bl
  Blessings
  0 0
  16:32, 19 окт 2020
  До тук ли стигнахме?! Да се наливат пари по програми в обекти, които са ръка за ръка с ъндърграунда и криминалната престъпност

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини