От х:

Днес в x:

13 °C

Учителка от Харманли и мед.сестра от Хасково сред заразените с Ковид-19

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани осем нови положителни пациенти с коронавиресна инфекция. Сред тях е   47-годишна медицинска сестра от МБАЛ-Хасково, която е в стабилно здравословно състояние, на домашно лечение.
Позитивна проба е дала и  48-годишна учителка от ОУ „Иван Вазов“ в Харманли. Поставена е на амбулаторно лечение. Под карантина ще бъдат  и 13-те деца от класа, на които е преподавала. 
Позитивни в региона през последните 24 часа още са: две жени на 54 г. и 74 г. и мъж на 54 г. от община Харманли. Мъж на 53 г. от община Хасково, мъж на 55 г. от община Свиленград, поставени на домашно лечение, и мъж на 41 г. от община Хасково, хоспитализиран в болница извън област Хасково. 
Излекуван е мъж на 58 г. от община Тополовград, съобщават от Областния оперативен щаб.
Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 257 души.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (28)

  • 1
    Ха
    хасково
    27 -7
    10:44, 26 сеп 2020
    другите болести къде изчезнаха.Махй не са на мода вече .Май целта на Хасково е първи да ни затворят
    • Jp
      JP
      27 -7
      10:56, 26 сеп 2020
      От другите болести не се печели така добре, както от covid.
    • Дд
      дд
      18 -5
      13:48, 26 сеп 2020
      Това е целта.От ясно по/ясно.Никой не пише вече за Китай.Как така там заразата беше само в една област и изчезна за 2 месеца, а в ЕС вече половин година не могат да се справят.Нямаше първа вълна,но преди месец ни каза,че сме в пика на втората,а сега пак ни обещават ВТОРА вълна.Е,как стана така? :)
      Белгия от вчера се отказа от маските.В Германия лекарите се съсипват да борят мерките,но никой не ги слуша.В Швеция нищо не стана.Всичко е медийна интерпретация без ДАННИ.
      Напротив,съсипаха здравето на хората с уж антикорона мерките.
  • 2
    Не
    недоволен роб
    23 -4
    11:03, 26 сеп 2020
    Кой ви позволи да мислите критично за Ковид 1984 ?

    "Работа Pабота Работа" ( вие ​​роби ).

    Когато вече нямаме нужда от вас, ще получите здравословна ваксина!
    • Dd
      dd
      13 0
      13:41, 26 сеп 2020
      В Австрия етичната биологична държавна комисия,одобри НАСИЛСТВЕНО ваксиниране.В Германия закон за задължително ваксиниране беше приет още в началото на пандемията.
      В Австралия има драконовски мерки и не можеш да напускаш 5км. зона от дома си,както да пътуваш в чужбина или да влизаш в страната ако не си бил в 14 дневна карантина в Хотел посочен от държавата.Днес полицейкият шеф на област Виктория обяви извънредно положение и каза,че се патролира по улиците,а който не спазва закона ще бъде НАСИЛЕН да се подчини.
      Вече имало няколко инцидента на групички хора,които се опитали да правят протест,но били арестувани.
      Какво да кажа?А ние още Бойко не можем дамахнем.
  • 3
    Бо
    Бойко Борисов
    25 -3
    11:57, 26 сеп 2020
    Тулупи бачкайте повече и не мислете много, че шкафчето трябва да се пълни редовно.
    • Ах
      Ахмед Доган
      19 -3
      12:24, 26 сеп 2020
      Бойко кой то позволи да говориш ?
    • Де
      Делян Пеевски
      16 -1
      14:16, 26 сеп 2020
      Не го закачай ,аго, дадох му право да се появявя тук-там още 1-2 седмици.
  • 4
    Вл
    Влюбен в Ани
    15 -3
    12:58, 26 сеп 2020
    Кой блокира Анито от поляна север липсва ми
    • Ан
      Ани Стоянова от ливада север
      10 -3
      14:04, 26 сеп 2020
      Чиче, мен никой не може да ме блокира! Заета съм. Размишлявам върху живота, бесенето, съдбата и неволното изпускане на урина, докато пия домашна ракия и замезвам с люти чушки. Записах се на курс по позитивно мислене и изразяване на благодарност към вселената. Сега като сектант трябва да си повтарям: Аз съм умна, харесвана, образована, компетентна и съм търсен специалист. Гонят ме с пръчки, щото ме обичат. Мен никой не може да ме употреби. Аз не съм жертва на чудовищна манипулация. От време на време мантрата бива прекъсната от пристъпи на магарешки рев и изблици на автоагресия. Чиче, кажи ми че бившия ми никога не е спирал да ме обича, че ще се появи на прага на дома ми с огромен букет рози, марково уиски и билет до Малдивите. А? Нали ще се появи и ще ме спаси?
    • Вл
      Влюбен в Ани
      10 0
      15:24, 26 сеп 2020
      Е виждаш ли имаш напредък курсовете за позитивно мислене са хубаво нещо . карат те да си набиваш в главата глупости които никога няма да станат. Виж мойта бившата избяга и ми взе всичко така че ни уиски мога да предложа ни билет до приказна дистинация пък и съм вече на години онуй нещо става когато си поиска и върши глупости а букета от рози е изтъркан метод да кажеш на някой че искаш да спиш с него. Обърнах тук 2-3 карти таро за теб ма не виждам хубави работи. Нещо бившия ти се поевропейчил гледам ще ти дойде скоро на гости с букет рукула бутилка девин изворна и билет до някакво село близо до Лом а и приятел с пола ще си води. Айде смело напред и без да ревеш
    • Чиче, никакви перспективи няма пред мен. Никой не ме иска. Навсякъде лъжи и лицемерие, а аз мислех, че ме харесват. Казваха ми, че съм тигрица, а през цялото време са ми изневерявали. Каква заблудена овца съм само! Тъповата жертва на долна манипулация. Чувствам се употребена. Теглих карта Таро, падна ми се смърт - това е единственият път пред мен. Луда съм! Луда и грозна. А когато започна да се смея като изтървана е най-страшно. Ако ме видиш да се хиля неадекатно - бягай, всеки момент може да изгубя контрол, да извадя сатъра и да почна да коля хора. Мен трима психолози не успяха да ме озаптят...
    • Ст
      Станю Простия
      7 0
      18:59, 26 сеп 2020
      Ани, ще топя залъци хляб в мъзгата ти и ще ям.
  • 5
    Ба
    Бай Брадър
    5 -10
    13:27, 26 сеп 2020
    С ковид се работи в 4 степен на биологична безопас... Виж коментара
    • 25
      2551
      9 -3
      13:30, 26 сеп 2020
      Скрий се от страх не ни мисли!!!Във WC-то е най-безопасно!!!
    • Кф
      кфпшд
      6 -1
      13:43, 26 сеп 2020
      ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ пак че нещо ми куцат степените по най и т.н да ми обясниш като на олигофрен.Щот вече се изчакахме почти 10 месеца
  • 6
    Ив
    Ивет
    4 -2
    16:39, 26 сеп 2020
    От кое отделение е мед. сестра?
    • Ше
      шефа
      3 -2
      17:29, 26 сеп 2020
      От аналното отделение.
  • 7
    Ко
    ко
    17 -1
    17:07, 26 сеп 2020
    Кога ще я тресне короната тая харманлийска Мутреса селянка! И нея и цялата и рода! То това ненормално, хиперактивно злобно и грозно същество няма място сред нормалните хора, особено за деца да отговаря и персонал да управлява! Само мръсотии и простотии върти и си обезпечава финасово с пари отгоре некадърните подлоги. Това лекторски на килограм - само на кадри на Стъню, на женичките им, на рошавата магистралчичка и на "отблагодарите се" новаци дори!
  • 8
    Го
    гост
    16 0
    17:49, 26 сеп 2020
    Като чета колко клетви е събрала тази директорка на училище, направо не мога да повярвам какво я чака! Лошото е, че тези клетви продължават да се връщат и на децата и на внуците и на техните внуци, на всеки който толкова негативизъм и омраза е събрал! Как не може тази жена да разбере, че като не става за директор, особено като няма културата и възпитанието да контактува с деца и хора,трябва да се оттегли! Все още може да го направи с чест, но ако тръгнат да я разпъват по медиите и да я гонят - няма да стане. А ако й извадят и едни запис като на Боко - съвсем за смях ще стане!
  • 9
    Ц
    ц
    10 -2
    20:55, 26 сеп 2020
    Вземете мерки на време като другите европейци и не се правете на велики това не е шега иначе ние ще ви вземем мерките в нащо Хасково цари пълно безхаберие на всякаде по магазините е просто леш чули бе кмете за кво те избрахме бе да се криеш ли само като мишок и каквото ти кажат отгоре кукла на конци.!!!!!!
    • Км
      кметя
      6 -3
      21:06, 26 сеп 2020
      Ако бях кмет на място щях всеки ден да поря косматата харманлийска ветеринарна *****.
  • 10
    Ре
    Реалист
    9 0
    00:56, 27 сеп 2020
    Много позитивни, а нито един реално болен?
    Така е защото т.н. ПСР тестове хващат некви нефелни частици от вируса, от който може да сме боледували и през социализма..... Това е една голяма Пунта-Мара..
    Страшното хора е, че идва грипа от който умират в пъти повече хора от измисления ковид и предполатам, че вси жертви ще бъдат отново приписани на тоя...
    За да осъзнаем т.н. пандемия от ковид, трябва да осъзнаем теча на паричните потоци и тяхната посока, едва тогава ще разберем истината......
  • 11
    Уж
    ужас
    9 -1
    10:11, 27 сеп 2020
    То половината Харманли и Любимец работят в едно училище в града. Непрекъсното си сноват на село и събират вирусите, а после ходят да работят и да разнасят короната на децата ни! Толкова ли няма учители в Хасково, че трябва от Харманли да ги назначават? Ама пусто нали директорката е от Харманли - все градски назначава! Как е възможно това питам. Тия контролни органи какво правят - мижат и протягат ръка. Всички да ви натръшка короната за това че застрашавате децата ни!
  • 12
    Ко
    кога
    8 0
    15:11, 27 сеп 2020
    Тая ПХП, директорката на описаното по-горе училище няма ли да си ходи вече! Не се ли надиректорства! Вече всички я видяха какво може и колко може. Омръзва едни и същи мръсотии и идеи да прокарва! Няма какво повече да покаже! Само резила и става по-голям! Да ходи да си управлява фирмата и да си гледа внучето!
  • 13
    Ст
    Статукво
    7 0
    16:20, 27 сеп 2020
    Той щото кметя си взе БабаЯга и я сложи на автосалона! Та сега не може да остане града без втора Баба Яга - трябва да има такава директорка, щото злите герои са много важни! Ако не са ти пред очите да виждаш какво е лошо и грозно как ще се скитасваш и ще правиш разлика да не ги повтаряш! Лошия пример праши и вразумява - да не станеш като Баба Яга!
  • 14
    Ху
    хумън
    2 0
    20:35, 28 сеп 2020
    Такова нещо не е виждано до сега - тая омразната на всички директорка от бостана толкова приказки и коментари събра на гърба си! И още не може да се усети колко "силна" е към нея "всенародната любов"! Ако беше някой друг в земята да потъне от срам. Ама тя не иска да си ходи, държи се за тоя директорски пост, като удавник за сламка. Също като бате ви Боко! И като него с ритници ще си иде, и с кървави сълзи! Защото не се е спряла да тормози хората! Долна селянка с грешни пари!
  • 15
    Ба
    ба си
    2 0
    20:29, 29 сеп 2020
    Не само директорката е смотана - заместничките и са още по смотани - нищо не умеят да правят. По цял ден се чудят кой да им свърши работата. Пък те само пафкат и пият кафета! Не знаят нищо - нито какво се случва в училището, нито какво да работят, нито как да решават проблемни ситуации, нито какви изобщо са им задълженията! Страшна работа - люхи некадърнички, спуснати от още по Люха Директорка! За какво ги е назначила - да се питаш! А иначе на всички други крещи тая ненормалната! Ми виж си първите хора под те бе ПУХЛО - нищо не умеят и не знаят!
Последни новини