От х:

Днес в x:

Мъж е с опасност за живота и още 7 ранени при катастрофи в Хасковско

Мъж е с опасност за живота и още 7 са ранени при катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Отнето предимство е довело до произшествие на 14-ти в Харманли. В 11:18 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Алеко Константинов“, 67-годишен водач от село Дряново на лек автомобил „Рено“ е отнел предимството и е блъснал „Тойота“, управлявана от 35-годишна жена. От удара тя е с контузия на ляво коляно, прегледана и освободена за домашно лечение.

Тримата са пострадали леко в пътен инцидент на 15-ти. В 8:50 часа в село Стамболийски, 59-годишен водач от Хасково на „Рено“ не е спазил пътен знак Б-2, навлязъл е в кръстовище и е ударил лек автомобил „Опел“, управляван от 35-годишен жител на селото. От удара е пострадал водачът на „Реното“, който е с травма на шийни прешлени и пътуващата с него 59-годишна жена, която е с травма на главата. Пострадал е и другият водач, който е с контузия на коляно, ръка и предмишница. Съставени са актове.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа на 16-ти в село Минерални бани. В 0:15 часа на улица „Младост“, 25-годишно момче е управлявало лек автомобил „БМВ“ с несъобразена с релефа на пътя скорост. На ляв завой е загубил контрол, излязъл е в дясно от пътя и се е ударил в крайпътно дърво. След удара е напуснал местопроизшествието без да уведоми компетентните органи, а по-късно е издирен. В произшествието е пострадал возещият се на предна дясна седалка 29-годишен младеж от селото, който е с напукана лакътна кост, порезни рани по лицето и разкъсана устна. Съставен акт.

С опасност за живота е 55-годишен водач след катастрофа на 16-ти край Тополовград. Сигнал за произшествието на пътя Тополовград – село Доброселец е подаден на 16-ти в 7:40 часа. Пристигналите на място екипи са установили, че шофьорът от сливенското село Панаретовци на товарен автомобил „Мерцедес“, собственост на фирма се е движил с несъобразена скорост. При навлизане на ляв завой е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и е излязъл вляво в крайпътна канавка. Отново се е върнал на платното, пак е излязъл в канавката вдясно и се е преобърнал. От удара е с открити рани на левия крак и главата, с оплаквания от болки в гръдната област, транспортиран в „Спешно отделение“ на МБАЛ Хасково, където му е взета кръвна проба. След обстоен преглед се е установило, че е с фрактура на лява подбедрица, хемопневмоторакс, разкъсно-контузна рана на главата, множество фрактури на ребрата. Транспортиран е в УМБАЛ „Свети Георги„-Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Отнето предимство е причинило произшествие в Хасково. На 16-ти в 14:50 часа на кръстовището между улиците „Мадара“ и „Бенковски“, 62-годишен водач от Варна на лек автомобил „Ауди“ не е спазил пътен знак Б-2 и е отнел предимството на „Хюндай“, управляван от 52-годишна хасковлийка. От удара, последната е с травма на главата. С натъртване на рамо е и возещата се във варненската кола 31-годишна жена от областния град. Прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ча
    Чаги
    2 -2
    12:54, 17 авг 2020
    И за тенекеджиите трябва да се намира работа.
  • 2
    Jh
    JHB
    3 0
    13:57, 17 авг 2020
    Спазвайте го този знак б-2 !
  • 3
    Jh
    JHB
    6 0
    13:59, 17 авг 2020
    В белите страни на Запад от нас, полицая стои и гледа знака В-2 .Ако на колата колелата не спрат да се въртят напълно когато застане пред знака, глобата е като минаване на червен светофар.
  • 4
    ?
    ?
    0 -1
    16:01, 17 авг 2020
    Знаете ли къде има камери?
Последни новини