От х:

Днес в x:

Шеста жертва на Ковид-19 в Хасковско

Шести смъртен случай от коронавирусна инфекция е регистриран в област Хасково. Починала е  жена на 74 години от община Димитровград, която е диагностицирана с Ковид-19 на 4-ти август.  След влошаване на състоянието ѝ тя е била настанена в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково и е починала на 14-ти август, съобщиха тази сутрин от Областния оперативен щаб. Жената е имала придружаващо сърдечно заболяване.

Още един заразен от региона се отчита днес. Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за нов положителен случай на коронавирусна инфекция. Заразената е жена на 55 години от община Хасково. През днешния ден предстои да бъде извършено епидемиологично проучване.  

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 115, включително установеният за последното денонощие един нов случай.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ня
    Някой
    12 -23
    08:57, 16 авг 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Не
      Не лъжат - Има коронавирус
      4 -14
      09:01, 16 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Де
      Дели Будак
      35 -12
      09:13, 16 авг 2020
      Щом не вярваш, отиди в инфекциозно отделени на МБАЛ, влез при болните и си поговори с тях, убеди ги, че не са болни, покажи им, че не можеш да се заразиш с измислен вирус, кажи им да ти се изкашлят в лицето и се прибери в къщи като победител в спора!
Последни новини