От х:

Днес в x:

Двама са пострадали среднощ на пътя между Първомай и Бяла река

Пресцентърът на ОДМВР-Пловдив информира, че в 01,00ч.  на 10 август в РУ Първомай е постъпил сигнал за възникнало ПТП с пострадали лица на главен път Е-80, в близост до село Бяла река. 19- годишен водач, управлявал лек автомобил БМВ и негов 20- годишен спътник, пътували в посока Пловдив – Хасково. Шофьорът губи  контрол над превозното средство, автомобилът му навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в товарен автомобил „Фолксваген кади“.

Водач на товарния автомобил, който е и с най- сериозни наранявания след пътния инцидент, е 56- годишен жител на кърджалийското село Бял извор. Той е получил фрактура на предмишница, две счупени ребра и травма в областта на корема. Мъжът е настанен за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“.

С лицево- челюстна травма и два счупени зъба е пътникът в лекия автомобил.

Водачите са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите им са отрицателни.    

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ту
    Тука има, тука нема
    8 0
    17:49, 10 авг 2020
    Спрете ги тези коментари!!! Ту има, ту няма. Под някои материали има, под други няма. И без друго напълно изгубихте със затварянето интереса на читателя. Къде го читателя? Няма го!!!
    • За
      Запознат
      1 0
      12:16, 12 авг 2020
      Извинете, но коментарът Ви е безпочвен. Всеки сайт от подобен тип трябва да има секция с коментари , в които хората да дискутират даден материал.
Последни новини