От х:

Днес в x:

24 °C

Възпитаник на Езиковата гимназия в Хасково е новият зам.-министър на икономиката

Възпитаникът на Хасковската езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ Стамен Янев поема мястото на заместник-министър на икономиката. Назначението му на ръководната позиция във ведомството, което след рокадите в Кабинета на Борисов 3 този петък пое като министър Лъчезар Борисов, е от днес със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Стамен Янев е магистър по право от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От януари 2015 година до настоящото му назначение ръководеше Българската агенция за инвестиции.

Преди това като адвокат в частната си практика се е занимавал с търговско и дружествено право, правен режим на чуждестранните инвестиции.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Мг
  МГ Тодор Велев
  9 -23
  19:46, 27 юли 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Пм
   ПМГ Тодор Велев
   13 -16
   19:49, 27 юли 2020
   Вярно е...джендъря и меки китки! ..
   Мацките си ги бива..
 • 2
  Сл
  Слави
  18 -24
  20:08, 27 юли 2020
  Стига вече с тая езикова излишно прехвалена и пред... Виж коментара
  • Ст
   Стоян
   17 -20
   20:29, 27 юли 2020
   Напълно прав сте,Слави! С езиковата сме имали само проблеми,малки наркоманчета пушат а даскалите минават покрай тях с наведени глави.Учениците са лоши и високомерни.
  • До
   До Слави
   28 -12
   21:07, 27 юли 2020
   Няма как да станеш възпитЪник на немската, ако ти куца българския! Такива като теб само могат да мечтаят за елитно езиково образование!
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   4 -14
   06:19, 28 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • До
   до До Слави
   9 0
   08:48, 28 юли 2020
   *...ако ти куца българскияТ...*подлог в случая...За сведение на грамотния от езиковата.
 • 3
  Др
  Друго си е МГ-то
  19 -9
  21:04, 27 юли 2020
  с Президент :)
  • Ра
   Радо
   10 -25
   02:13, 28 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 4
  Го
  Горския
  1 -6
  07:16, 28 юли 2020
  Значи ако го отвлека в Гората и го окача на някой... Виж коментара
  • До
   До Радо
   8 0
   11:49, 28 юли 2020
   По-добре президент с манталитет на военен отколкото премиер- мутра пожарникар,който държи маркуча.
 • 5
  Ло
  Логопед
  4 -11
  09:03, 28 юли 2020
  В езиковата ги подготвят за да мият чинии и метат... Виж коментара
 • 6
  Ва
  Ваня
  13 -2
  09:44, 28 юли 2020
  Езиковата по времето на Стамен подготвяше страхотни кадри, много от които учат технически специалности, за сведение на по-горе твърдящите обратното. Момчето е много стабилно, но започва като заместник-министър в доста бурни времена, дано успее да се докаже.
 • 7
  Ан
  Анонимен
  3 0
  13:00, 28 юли 2020
  Не обиждай на етноси. На турците им вървят езиците. Елитна езикова гимназия. Но не на всеки се отдават езиците. Завърлиха преди години и в САЩ продължиха образованието си и ЕС, Германия. Преди 20 години, за да влезел/приемат бе, да ти се падне шестица от тотото. А при живково бе, Руската гимназия. Елита, най-умните в Руската и Немската. Приятен ден!

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини