От х:

Днес в x:

13 °C

Възпитаник на Езиковата гимназия в Хасково е новият зам.-министър на икономиката

Възпитаникът на Хасковската езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ Стамен Янев поема мястото на заместник-министър на икономиката. Назначението му на ръководната позиция във ведомството, което след рокадите в Кабинета на Борисов 3 този петък пое като министър Лъчезар Борисов, е от днес със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Стамен Янев е магистър по право от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От януари 2015 година до настоящото му назначение ръководеше Българската агенция за инвестиции.

Преди това като адвокат в частната си практика се е занимавал с търговско и дружествено право, правен режим на чуждестранните инвестиции.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Мг
  МГ Тодор Велев
  9 -23
  19:46, 27 юли 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Пм
   ПМГ Тодор Велев
   13 -16
   19:49, 27 юли 2020
   Вярно е...джендъря и меки китки! ..
   Мацките си ги бива..
 • 2
  Сл
  Слави
  18 -24
  20:08, 27 юли 2020
  Стига вече с тая езикова излишно прехвалена и пред... Виж коментара
  • Ст
   Стоян
   17 -20
   20:29, 27 юли 2020
   Напълно прав сте,Слави! С езиковата сме имали само проблеми,малки наркоманчета пушат а даскалите минават покрай тях с наведени глави.Учениците са лоши и високомерни.
  • До
   До Слави
   28 -12
   21:07, 27 юли 2020
   Няма как да станеш възпитЪник на немската, ако ти куца българския! Такива като теб само могат да мечтаят за елитно езиково образование!
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   4 -14
   06:19, 28 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • До
   до До Слави
   9 0
   08:48, 28 юли 2020
   *...ако ти куца българскияТ...*подлог в случая...За сведение на грамотния от езиковата.
 • 3
  Др
  Друго си е МГ-то
  19 -9
  21:04, 27 юли 2020
  с Президент :)
  • Ра
   Радо
   10 -25
   02:13, 28 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 4
  Го
  Горския
  1 -6
  07:16, 28 юли 2020
  Значи ако го отвлека в Гората и го окача на някой... Виж коментара
  • До
   До Радо
   8 0
   11:49, 28 юли 2020
   По-добре президент с манталитет на военен отколкото премиер- мутра пожарникар,който държи маркуча.
 • 5
  Ло
  Логопед
  4 -11
  09:03, 28 юли 2020
  В езиковата ги подготвят за да мият чинии и метат... Виж коментара
 • 6
  Ва
  Ваня
  13 -2
  09:44, 28 юли 2020
  Езиковата по времето на Стамен подготвяше страхотни кадри, много от които учат технически специалности, за сведение на по-горе твърдящите обратното. Момчето е много стабилно, но започва като заместник-министър в доста бурни времена, дано успее да се докаже.
 • 7
  Ан
  Анонимен
  3 0
  13:00, 28 юли 2020
  Не обиждай на етноси. На турците им вървят езиците. Елитна езикова гимназия. Но не на всеки се отдават езиците. Завърлиха преди години и в САЩ продължиха образованието си и ЕС, Германия. Преди 20 години, за да влезел/приемат бе, да ти се падне шестица от тотото. А при живково бе, Руската гимназия. Елита, най-умните в Руската и Немската. Приятен ден!

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини