От х:

Днес в x:

3 °C

„Смирненски“ скоро с модерно игрище за баскетбол и волейбол

Изображение 1 от 3

  На финала е реновирането на част от двора на ОУ “Хр.Смирненски“ в Хасково.

  От фирмата изпълнител на проекта за изграждането на модерна спортна площадка посочиха, че обектът ще бъде издаден през следващата седмица.

  Изграден е терен за два от най-популярните масови спорта, които могат да се практикуват и на открито от децата през свободното им от учебните занятия време-волейбол и баскетбол. Площадката е с каучуково покритие, а баскетболните кошове са от ново поколение с по-голяма устойчивост. Работници на фирмата изпълнител обаче разказаха, че макар високата ограда, с която е оградено игрището, вечер има набези на него и в няколко подред сутрини заварвали още прясната боя от маркировката по игрището размазана, което наложило и повторно боядисване.

  Стойността на проекта е около 160 000 лв. Ремонтът е финансиран от общинския бюджет на Хасково. Освен за обновяването на дворното пространство на училище „Смирненски“, бяха финансирани проекти и за реновирането на още два училищни двора. Ремонтите в СУ „В. Левски“ вече приключи. Новата спортна площадка в хасковската езикова гимназия е за три спорта-волейбол, баскетбол и бадминтон и също след дни ще е готова.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ха
   Хасковлия
   13 0
   15:28, 2 юли 2020
   Първо към автора - волейболни кошове не знам да има. Второ - вчера бях в двора на училището и видях игрището. Изглежда добре. Можеха да помислят обаче за осветление за да може да се ползва до по-късно вечер.
   • Ха
    Хасковлийка
    1 0
    11:51, 3 юли 2020
    Това е игрище на училище, където се предполага, че децата ще имат занимания през деня . Това не е площадка за обществено ползване.
   • Ха
    Хасковлия
    2 -1
    13:06, 3 юли 2020
    До Хасковлийка. Аха! И как тогава стимулираме децата да спортуват? Като заключваме игралните площадки? Или е по добре да стоят по осветените паркове с бира в ръка?
   • 11
    111
    2 0
    14:49, 3 юли 2020
    А сега снимайте двора на СУ Васил Левски и покажете разликата!!!!
    Мисля , че там направиха паркинг , а не спортна площадка- асфалт ,асфалт и пак асфалт!!!!
  • 2
   Ха
   Хасковлийка 1
   1 0
   15:04, 3 юли 2020
   До там стига въображението на директорката, квото искали тва дали.

  Още новини

  Хороскоп за 29.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  29 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  29 ное 2020
  Последни новини