От х:

Днес в x:

Стаматов: Кметът Георги Иванов е политически трафикант

Кметът Георги Иванов е политически трафикант. Той унищожава всяка партия, през която премине. Това заяви водачът на листата на "Ред, законност и справедливост" Иван Стаматов на брифинг, на който коментираше изборните резултати. Конкретният повод за изявлението били думите на хасковския кмет, че местните БСП лидери Иван Станчев и Иван Драганов работили против БСП и отцепвали гласове на партията за каузата на Иван Стаматов. По този повод бизнесменът внася жалба в прокуратурата.
"БСП бе майка кърмилница за Иванов, с нейна помощ седна на кметския стол предишния мандат. Сега ги обвинява, че продават гласовете си. Не мога да си представя един заклет социалист, баба и дядо от село например, да си продадят гласа за 20-30 лв" обяви възмутен Стаматов и предложи целият електорат на социалистите да поиска публична отговорност от градоначалника за думите му.

В какво състояние са БСП сега си личи от мажоритарния вот, смята Стаматов. Неговия резултат е 8600 гласа, почти двойно повече, отколкото за партията му. "Слушам глупости - как Райна Йовчева имала 37 хиляди гласа. Защо не каже, че 22 хиляди от тях са гласове на ДПС. Селски кметове трепереха от нея, да не ги види, че разговарят с мен", продължи местният лидер на "Ред, законност и справедливост". По негови разчети реалните гласове за Йовчева са 14-15 хиляди. Това е с 10 хиляди по-малко от резултатите на социалистите в региона. Достатъчно показателно за кредита на доверие на тази партия, зад която застанаха "тъмни сили". Започват нови дела, енигматично завърши Стаматов, който обяви, че все пак е доволен от резултатите на РЗС и лично от своите. Бих и СДС, бих и Лидер, смачках външен министър и кандидат шеф на НАТО. Проектът РЗС има бъдеще за разлика от други вече окончателно компрометирали се проекти на амортизирани политически субекти, категоричен е Иван Стаматов.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини