От х:

Днес в x:

Възпитаничка на Финансово-стопанската гимназия дарява балната си рокля

Въпреки че тази година баловете са все още под въпрос на много места, млада хасковлийка реши да направи жест към момиче, което все пак ще има бал, но не може да си позволи официална рокля.

Таня Димитрова е пуснала обявата, че дарява тоалета от своята абитуриентска вечер във Фейсбук страницата си.

Бившата възпитаничка на хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“, сподели, че роклята й е  XS/S размер и обещава, че ще запази анонимността, на момичето, което се свърже с нея и я поиска. 

„Завърших през 2018 г. във ФСГ „Атанас Буров". Реших да подаря роклята си, за да направя балната вечер на още едно момиче толкова незабравима, колкото бе и моята! Ще съм изключително щастлива, ако бъдещата й притежателка последва моята постъпка. Пожелавам на всички от випуск 2020 да следват и реализират мечтите си!“, сподели благородната млада жена от Хасково.

Таня дори ще изпрати роклята по куриер за своя сметка, ако млада дама от друг град я хареса и прецени, че ще й е по мярка. Защото жестът е жестът, когато се направи от сърце и докрай.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    36 -4
    17:27, 19 юни 2020
    Браво! С такива млади хора България има бъдеще!
  • 2
    На
    Надя
    21 -3
    19:37, 19 юни 2020
    Дано да помогне на някое дете, което няма възможност да си позволи. Браво!
  • 3
    Ja
    Jack Bauer
    22 -3
    20:01, 19 юни 2020
    Красиво момиче с красива постъпка. Браво!!!
  • 4
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Тя
      Тя
      4 -2
      23:19, 19 юни 2020
      Айде кажи какво ще става? 😂
  • 5
    То
    Той
    0 -6
    23:24, 19 юни 2020
    Ко ще става ве маймуняк тъп Щи изям грагляна Виж коментара
    • Кой си ти, ве зюмбюл? Я строя къща на Куба, за мене и във вестниците ма писаха, знайш ли колко пари имам и 2 пръста златен синджир на врата? Пък ако са обадя на чичо ми Красю дет има склад за дърва знайш ли кво ща напрай? На нищо ща напрай.
  • 6
    Ма
    Манчо
    7 -7
    12:20, 20 юни 2020
    Не разбирам защо трябваше да се обажда на пресата за да информира чрез нея цяла хасковска област ,че щяла да дарява ненужната си рокля.Ами дай я без много шум на някое момиче в нужда,както правят повечето хора с благородни мотиви без такъв медиен шум като теб.Ай сиктир
    • ..
      ..
      3 -5
      12:26, 20 юни 2020
      Прав сте
    • Т
      Т
      10 -4
      13:36, 20 юни 2020
      Не приказвайте без да знаете 😉
      Не съм се обаждала на никого. Журналистката сама ме потърси и любезно ме попита дали ще имам нещо против за тази новина! А и смятам, че тук може да се види от много повече хора отколкото във Facebook!
      Приятен ден Ви желая 😊
  • 7
    Ма
    Манчо
    3 -8
    17:03, 20 юни 2020
    Защо трябва да се види от повече хора?И какво да с... Виж коментара
  • 8
    Ми
    Мила
    5 -2
    20:54, 20 юни 2020
    Абе хора, вие нормални ли сте? То човек да не реши да прави нещо, все ще се намерят разбирачи да лаят. Големи нещастници. Момичето не търси известност, обясни ви как стоят нещата... решила е да помогне, писали са и от сайта, каква известност??? А вие пишейки тук тези безумни коментари, да попитам, какво търсите ? Или просто обичате да се излагате на публично?
  • 9
    До
    До мила
    1 -4
    21:15, 20 юни 2020
    Обяснявам какво бих направила аз:Публикувам във фейсбук.Отивам във дома за настаняване след 18 години над данъчното на бул .Съединение и питам за предстоящи завършващи.Ако няма коментирам с мои познати за техни познати без финансови възможностти.Обяснявам на свои познати каква ми е идеята и дали те имат идея на кои техни познати в нужда мога да помогна.Разговарям с бившата си класна дали в класа и през 2020 год.има момиче в нужда и т. н. Абе варианти много.Ама в случая какво става.Това е иронично:Примерно;Альоша дарява костюма си на нуждаеш се.И даже ще ме снимат.
    • До
      До хейтърите
      4 -1
      22:20, 20 юни 2020
      Явно и ти искаш да станеш известна с тъпите си коментари! Момичето иска да направи нещо добро, кое не разбра!? Заради такива хора като теб, хейтващи и незадоволени трябва да се премахнат коментарите в този сайт!
    • Ми
      Мила
      4 -1
      22:21, 20 юни 2020
      Това би направила ти!? Какъв е проблема, че тя е решила да помогне по този начин? Помощта си е помощ. Ще кажеш че у вас е дошла да ти я подарява??? Това е информационен сайт. По - добре ли е когато слушате Бойко по новините нон - стоп. Кажете и на него освен че и той търси известност. Новини винаги има и ще има. Добри или лоши. С коментарите си никой не е постигнал нищо добро. А момичето е направило ДОБРО. Такива сте и такива ще си останете - ТУЛУПИ.
  • 10
    До
    До до хейтърите и до мила
    2 -2
    22:42, 20 юни 2020
    Дами и господа.Идеята ми и коментарите по темата за "даряващата"ми е,че в БЪЛГАРИЯ прекалено много станаха "Не търсещите "известност за това колко много правят за "българия "с малки букви .Пример:б.б.обикаля като гламав да открива нови обекти в страната платени не от бюджета а от евро.с съюз и какво гледаме в същност.Във варна ще се издавят от построеното и завършено НЕКАЧЕСТВЕНО с пари от европа.Ама в новините го отразяват с едно изречение и толкоз.И на другия ден пак:Б.Б.откри еди какво си.Ама предишните са леш бе.И за това хората се дразним от заглавия:Възпитаничка на бял бял дари.Ами айде пишете на кой я дари сред време
    • Ми
      Мила
      4 -1
      23:00, 20 юни 2020
      Момичето вече написа, че роклята си има нова притежателка. А това на кой я дари няма как да се сподели, тъй като е анонимно!!! А да се дразниш от такъв тип заглавия си е личен проблем. По - добре е да се зарадваш и усмихнеш, че има още такива хора. Скоро може и да няма.
  • 11
    До
    До мила
    1 -3
    23:38, 20 юни 2020
    От новината която коментираме излиза,че в Хасково единствената дарителка с благородна кауза е Таня Димитрова.Ама аз като не търсеш известност като нея мога да ти кажа,че дарих хладилник на дома.........на 11 юни и микровълнова на един самотен мъж на 83 год от Хасково ул.........27а.Няма да се индикирам защото не съм като търсещите известност като нея.И кво излиза според твоите думи и аз съм трябвало да го обявят публично чрез сайта а не както аз направих да разбера без всеобщо търсене както в случая на таня кой има нужда от нещата.Обещавам следващия път и аз да изпиша името си като нея публично като търся нуждаещи се от неща и тогава хората да кажат браво на примерно:киро ,че официално търси на кой да дари хладилник за 1463 лв.Още сега ми звучи неискренно.
Последни новини