От х:

Днес в x:

Разкриха кражба на пари и банкови карти ,апашът е кърджалиец

Кражба на пари и банкови карти е била разкрита от криминалисти от РУ-Момчилград. 350 лв., 400 турски лири и две дебитни карти били откраднати от къща в село Горско Дюлево. При започналите проверки и издирвателни действия полицейски служители стигнали до двама мъже – 21-годишен жител на селото и 24-годишен кърджалиец, които са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Намерени са и иззети вещи, свързани с кражбата. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението. 

Кърджали. Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е започната в РУ-Кърджали. 49-годишен мъж повредил мазилка на помещение за задържане в полицейското управление. Работата по случая е по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Екип на пожарната служба в Кърджали  посетил детска градина след подаден сигнал, че в двора има змия, която спасителите уловили и пуснали на безопасно място извън града. Друг екип на същата служба изтеглил закъсали автомобили от наводнено платно на бул.“България“ в областния център снощи около 19,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини