От х:

Днес в x:

"Не!Новините": Джиросаха новите акции на ПИБ на премиера

Сатиричният сайт "Не!Новините" напипва пулса на последните новини в банковия сектор.

КИПЪР - След като се оказа, че няма никакъв интерес към новите акции, пуснати от ПИБ за увеличаването на капитала на банката, собственикът й Цеко Минев реши да прехвърли акциите на Бойко Борисов.

"...Насила не можеш да дадеш, казваше дядо, но също така и казваше, че не трябва да се отказва два пъти, може да ги взема този път и да направя държавна банка в полза на хората, която да се конкурира с частните..." - коментира премиерът, гонейки с "Тойотата" си някакво добре поддържано "Ауди 80" по магистралата.

Очаква се банката да се конкурира съвсем наравно с другите банки, но да предлага лихви на истински цени, каквото и да значи това, просто такава е терминологията с държавната петролна компания.

Премиерът също заяви, че ще се обмисли програма за кредитиране на правителствени служители, след като се оказа, че не всичките му приближени имат богати родители, с които да оправдаят палатите, в които живеят при заплати, по-ниски от тези в IT-сектора, чиито работяги се радват на жилищенца в "Малинова долина".

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Сп
    Спрете с глупостите
    7 -5
    11:12, 11 юни 2020
    Хората не различават иронията и сарказма от истинските новини
    • Ha
      Haha
      12 -4
      12:11, 11 юни 2020
      Кое е глупост бе тъп гербаджия-че държавата купи 26% на 5лв при положение, че акциите се търгуваха вчера на 2.63лв
    • По
      Порчо
      9 -2
      17:41, 11 юни 2020
      Когато е тъп, прост, одъртял и малко се е понасрал, е редно да си правят гаргара с Барба Ганьос!
  • 2
    Хр
    Христов
    16 -2
    15:42, 11 юни 2020
    Ние сме в диктатура, която се представя за демокрация. "Борисов лъже всички в името на своето оцеляване. Цената плащаме ние, гражданите. Външните фактори, САЩ, Русия, ЕС крепят Борисов, защото им е удобен със своята зависимост. Готов да обещае всичко на всеки. Но обещанията са взаимоизключващи се и часът на истината наближава. Знаете знаменитата мисъл на Линкълн: "Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време". Борисов лъга българите цели десет години. Това е тъжна диагноза за нашия народ, който не разобличава и не санкционира лъжата. 
    • Це
      Цецо Асансьоро
      11 -2
      16:38, 11 юни 2020
      Боко освен бандит е и психопат.
    • По
      Порчо
      14 -2
      17:42, 11 юни 2020
      Мисля че е време и тиквените пишлемета от шайката и те да си ходят!
    • Jh
      JHB
      2 -5
      15:52, 12 юни 2020
      Истина е, но само трябва да спре да обещава на русия и всичко ще си дойде на мястото. Не се седи на два стола.А столовете са два - свободният свят и империята на злото- русия
  • 3
    Вл
    Влади
    3 -1
    21:58, 12 юни 2020
    Добре, че сме ние хората, народа, избирателите, иначе нищо не можеш да направиш. А пък и сам човек за никъде не е. Празни кръчмарски приказки в типичен шопско-селски стил и характерното подиграване с хората. Да вземем и ние да си направим едно ново управление в нова Държава и да обявим за нелегитимни Вашите. Тогава...
  • 4
    Въ
    Въй
    2 -3
    06:55, 13 юни 2020
    Тука пишат само симпатизанти на ,,Израждане"-левия яйчник на Корнела Импек-сова!
Последни новини