От х:

Днес в x:

24 °C

Почивните бази „Смокини“ и „Петрово Бърдо“ са готови за летния сезон

Почивните бази на община Хасково „Смокини“ и „Петрово Бърдо“ са готови за летния сезон, съобщиха от общинската администрация.

Първата смяна за почивка на морската база „Смокини“ е от 15 юни 2020 г., а първата смяна на почивна станция “Петрово бърдо“ е от 23 юни 2020 г.

Условията и цените за ползване на почивните станции са публикувани на интернет страницата на общинско предприятие “Спорт и отдих“. Подробности може да видите тук.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ня
  Някой
  17 -2
  20:04, 28 май 2020
  Какво е това увеличение на цената на вечер /нощувка / в "Петрово бърдо"? Къща 51лв,романтиките 36лв. За тези пари ще отидем на сумата ти места със включена закуска дори! На какво основание са завишени цените от тази година? Нека да отговори г-жа Кючукова.
 • 2
  Ми
  Милена
  8 -5
  21:48, 28 май 2020
  А на морето цените увеличени ли са, защото нямам спомен колко бяха? Бяхме там преди 3 години и не е кой знае какво. Трябва да се съобразяваш със много неща : Бунгала за две семейства, общ хладилник, храна по-час и т. н.
 • 3
  Ha
  Haha
  9 -6
  22:26, 28 май 2020
  Докога в 21 век ще е забранено за домашни любимци?!
 • 4
  Гр
  Градски
  18 -2
  22:53, 28 май 2020
  Гръцкото море е много по-близко и цените им не са повече от нашите . А бялото море е много по чисто, няма водоросли и природата им не е с бетон като нашето.
  • Чу
   Чуждопоклонник
   4 -14
   23:18, 28 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 5
  Уч
  Учудена
  11 0
  09:05, 29 май 2020
  51лв за къща? Че какво има вътре толкова в тази къща? Една маса, четири стола, един телевизор, хладилник, четири легла на които матраците скърцъкат и всеки момент пружините ще изкочат - - и за това 51лв на ден! На "Цирков чарк" което е близо до "Петрово бърдо" има прекрасни къщи за гости и малки хотели като цените им са горе - долу като в ПС "Петрово бърдо". Господа от Общинско предприятие"Спорт и отдих" - при тези цени надали ще имате много почиващи тази година, вие вместо да ги намалите цените - - правите обратното! ЗАЩО?
  • Аз
   Аз
   9 0
   09:57, 29 май 2020
   Отговорът е много прост - алчност .
   Но няма да го чуеш от тях.

Хороскоп за 25.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
25 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
25 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
25 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
25 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
25 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
25 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
25 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
25 сеп 2020
Последни новини