От х:

Днес в x:

Новият блок в ПС „Смокини“ е завършен, ще посрещат над 60 туристи повече

Изображение 1 от 6

    Новият блок в Почивна станция „Смокини“ вече е завършен, съобщиха от Община Хасково.

    След продължили много години административни неуредици и съдебни дела, през следващия летен сезон ПС „Смокини“ ще посреща над 60 туристи повече на смяна. Новият комплекс разполага с 28 двойни стаи и два апартамента с изключително красиви гледки и перфектни условия за почивка. Стаите разполагат с климатици, хладилници, телевизори, функционално обзавеждане, самостоятелни бани и санитарни помещения.

    Строителството на този комплекс започва през 2015 г. Заради административни неуредици и продължителни съдебни дела, едва през 2021 година стана възможно да бъде подновена работата по завършване на сградата. Строително-монтажните работи, както и изграждането на необходимите ВиК, електрическа и мълниезащитна инсталации са прекъсвани в периодите на забрана на строителството по Черноморско крайбрежие.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      До
      Донка
      27 -13
      13:10, 17 сеп 2023
      Дечко да си сложи едно смокиново листо и предизборно да се снима и до басейна.
      • Да
        Данъкоплатец
        25 -7
        15:36, 17 сеп 2023
        Започна се. С наши пари индиректно с логото на общината се рекламират новопостроени обекти на група билбордове платени пак с наши пари по предишни поректи. демек - вижте ни какво напрвихме ипак ни изберете. да се чуди човек за кого да гласува- Станчо на острото обратното ,Кольо Колата или дербея Георги Иванов.
    • 2
      Ня
      Някой
      14 -3
      08:13, 18 сеп 2023
      Предизборни номера! Сектата ГЕРБ трябва да се изяви точно сега когато наближават избори! Надявам се да не им помогне този пиар...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини