От х:

Днес в x:

28 °C

Два дни карантина на Кенана след пръскането за кърлежи

За 48 часа е поставен под карантина най-големият  парк в Хасково-“Кенана” от днес. Екипи на Общинското предприятие “Екопрогрес” обработват зелените площи там против кърлежи и бълхи. Има поставени и предупредителни табели. От Общинската администрация съобщиха, че дезакаризацията в града продължава поетапно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Ча
  Чаги брата
  12 -16
  12:12, 11 апр 2020
  Ако някой пенсионер се мярни и него напръскайте за... Виж коментара
  • До
   До Чаги Брата
   14 -8
   13:52, 11 апр 2020
   Ако имаш проблеми с баба си или майка си ,
   можеш да я хвърлиш от терасата - и сетне сам да скочиш
   ....
   ... хем бързо , хем няма да ни мъчиш с интИлекта си
 • 2
  Хо
  Ходжата на ОПГ Гроб/ДПС
  6 -12
  13:32, 11 апр 2020
  Честит Празник - Напръскахме превантивно Виж коментара
 • 3
  Пп
  пп
  17 -6
  13:54, 11 апр 2020
  С картина или без така или иначе не можеш да се разхождаш свободно, защо изобщо го пишат
 • 4
  Ви
  Видяно в ДИР сере
  11 -9
  14:08, 11 апр 2020
  В София
  затвориха с ленти градинката пред Кристал
  ....
  Ратайчето на Правешкия Чобанин е научило урока :))
 • 5
  Чу
  Чул Боко
  14 -12
  14:31, 11 апр 2020
  Чул Боко неква жена да разправя на пазара,че ще дават трильони от ЕС за умрели
  от вирус и карантина и решил да надмине Гоце триперо с големио шлем с Аецове потоци и хъбове!Голема
  далавера!Ама не чул,че БГ я няма у списъка!Турил си маска и се
  наредил да чака.Дошъл му реда,но Меркел рекла.я Барба Ганю се скрил ,но потурите си не сменил и далаверка чака.
  Пари за теб нема,била му Шут у гъзо и на село компири да копа!
 • 6
  Ne
  neka
  6 -3
  15:03, 11 апр 2020
  нека.
 • 7
  Ба
  Бадемец
  23 -2
  16:49, 11 апр 2020
  В Бадема също има табели че е напръскано,но не е окосено преди това...
  Друга година първо косяха а после пръскаха,новото директорче на ЕКОПРОГРЕС
  Щ.Янев наясно ли е с това... ?
  • Ба
   Бадемец1
   8 -2
   11:21, 12 апр 2020
   Новото директорче на Екопрогрес Щ. Янев изобщо няма представа за какво става дума.
 • 8
  Ве
  Велизар Енчев
  19 -6
  19:53, 11 апр 2020
  Капитализмът е в кома! Робите му не работят, печалбата му се топи, национализацията чука на вратата. Дясното агонизира, лявото се пробужда. Само се питаме: Кой кого и кога?
  След като Борисов е доктор-инфекционист, Каракачанов вече е зеленчуко-производител. Няма такава държава, в която нискочели учат четящи, пълзящите учат летящите, бандити въдворяват ред и справедливост.
  • Бо
   бокохарам
   8 -3
   20:21, 11 апр 2020
   Забрави да споменеш за заптиетата и бей ове от каун дере!
  • 11
   11111
   7 -4
   20:31, 11 апр 2020
   след всяко пръскане кърлежите се увеличават...защо ли...ами техни врагове като паяци гущери умират...микрофауната от естествените им врагове се унищожава...но биолог в Еко прогрес е като стар турчин ходжа да стане...Аферим..следва дъждовна седмица и всичко попива в земята...
 • 9
  До
  До Велизар Енчев
  3 -3
  14:15, 12 апр 2020
  Така ще ви пробудим тоя път,чв Сибир ще ви се види тесен!

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини