От х:

Днес в x:

26 °C

Два дни карантина на Кенана след пръскането за кърлежи

За 48 часа е поставен под карантина най-големият  парк в Хасково-“Кенана” от днес. Екипи на Общинското предприятие “Екопрогрес” обработват зелените площи там против кърлежи и бълхи. Има поставени и предупредителни табели. От Общинската администрация съобщиха, че дезакаризацията в града продължава поетапно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Ча
  Чаги брата
  12 -16
  12:12, 11 апр 2020
  Ако някой пенсионер се мярни и него напръскайте за... Виж коментара
  • До
   До Чаги Брата
   14 -8
   13:52, 11 апр 2020
   Ако имаш проблеми с баба си или майка си ,
   можеш да я хвърлиш от терасата - и сетне сам да скочиш
   ....
   ... хем бързо , хем няма да ни мъчиш с интИлекта си
 • 2
  Хо
  Ходжата на ОПГ Гроб/ДПС
  6 -12
  13:32, 11 апр 2020
  Честит Празник - Напръскахме превантивно Виж коментара
 • 3
  Пп
  пп
  17 -6
  13:54, 11 апр 2020
  С картина или без така или иначе не можеш да се разхождаш свободно, защо изобщо го пишат
 • 4
  Ви
  Видяно в ДИР сере
  11 -9
  14:08, 11 апр 2020
  В София
  затвориха с ленти градинката пред Кристал
  ....
  Ратайчето на Правешкия Чобанин е научило урока :))
 • 5
  Чу
  Чул Боко
  14 -12
  14:31, 11 апр 2020
  Чул Боко неква жена да разправя на пазара,че ще дават трильони от ЕС за умрели
  от вирус и карантина и решил да надмине Гоце триперо с големио шлем с Аецове потоци и хъбове!Голема
  далавера!Ама не чул,че БГ я няма у списъка!Турил си маска и се
  наредил да чака.Дошъл му реда,но Меркел рекла.я Барба Ганю се скрил ,но потурите си не сменил и далаверка чака.
  Пари за теб нема,била му Шут у гъзо и на село компири да копа!
 • 6
  Ne
  neka
  6 -3
  15:03, 11 апр 2020
  нека.
 • 7
  Ба
  Бадемец
  23 -2
  16:49, 11 апр 2020
  В Бадема също има табели че е напръскано,но не е окосено преди това...
  Друга година първо косяха а после пръскаха,новото директорче на ЕКОПРОГРЕС
  Щ.Янев наясно ли е с това... ?
  • Ба
   Бадемец1
   8 -2
   11:21, 12 апр 2020
   Новото директорче на Екопрогрес Щ. Янев изобщо няма представа за какво става дума.
 • 8
  Ве
  Велизар Енчев
  19 -6
  19:53, 11 апр 2020
  Капитализмът е в кома! Робите му не работят, печалбата му се топи, национализацията чука на вратата. Дясното агонизира, лявото се пробужда. Само се питаме: Кой кого и кога?
  След като Борисов е доктор-инфекционист, Каракачанов вече е зеленчуко-производител. Няма такава държава, в която нискочели учат четящи, пълзящите учат летящите, бандити въдворяват ред и справедливост.
  • Бо
   бокохарам
   8 -3
   20:21, 11 апр 2020
   Забрави да споменеш за заптиетата и бей ове от каун дере!
  • 11
   11111
   7 -4
   20:31, 11 апр 2020
   след всяко пръскане кърлежите се увеличават...защо ли...ами техни врагове като паяци гущери умират...микрофауната от естествените им врагове се унищожава...но биолог в Еко прогрес е като стар турчин ходжа да стане...Аферим..следва дъждовна седмица и всичко попива в земята...
 • 9
  До
  До Велизар Енчев
  3 -3
  14:15, 12 апр 2020
  Така ще ви пробудим тоя път,чв Сибир ще ви се види тесен!

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини