От х:

Днес в x:

27 °C

6 акта и 6 предупреждения за разходки по паркове и площадки в Хасковско

6 акта и 6 предупредителни протокола са съставени през вчерашния ден от полицаи в Хасковска област, свързани със спазване на разпоредените мерки за противодействие разпространението на Covid-19, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Припомняме, че със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, от 21 март 2020 г. са забранени посещенията на паркове, спортни и детски площадки. Първоначално глобата за нарушението беше 5000 лева, но бе намалена на 300 лева.

Полицейските служители са проверили и 337 лица, поставени под карантина, като са констатирали 4 случая на нарушаването й – двама мъже в Димитровград и по един в Симеоновград и Ивайловград.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (24)

 • 1
  По цял ден садят разсад домати в родните си села
  и не се появяват в Града ?
  • Se
   sex
   16 -5
   12:24, 8 апр 2020
   Когато криминалната мутра падне от власт, на тези двамата много ще се усложни животът им.
 • 2
  Ли
  Лисан
  25 -16
  10:53, 8 апр 2020
  На Ямача е пълно с хора от сутрин до вечер. Вчера на уредите до игрищата имаше поне 15 души. Не знам къде проверяват, не съм видял кола на полицията.
  • Въ
   Вълчан
   27 -13
   11:54, 8 апр 2020
   Доносник.
 • 3
  Пф
  пфф
  57 -10
  10:59, 8 апр 2020
  вие луди ли сте?! кой човек според вас ще преживее корона вируса и другите вируси включително. този, който цял ден лежи и яде като свиня и няма никакво движение или този, който спортува и се храни здравословно разхожда се на слънце и трупа витамин Д. Май искате да отслабите имунитетите и на малкото хора, които се грижат за здравето си!!! простаци
 • 4
  Пи
  пИдали
  62 -3
  11:35, 8 апр 2020
  Голяма простотия е да се глобяват хора,които сами се разхождат,а в същото време пред бюрото на труда са струпани 100 човека!
  • Ми
   митреле
   19 -1
   16:01, 8 апр 2020
   А големите магазини няма ли хора малките не работят уж а големите в хасково що не дойдите дс видите какво се казва струпване хукнали да правят ремонти а вие глобявате хората щото излезли за малко да разходят детето си куче може дете не!
 • 5
  Ар
  Ара
  40 -11
  11:53, 8 апр 2020
  Коронавирус - COVID19 е най-странния вирус.
  Дошъл от Прилеп, но заразявал само хора. Издържал 5 дена върху метал, но чрез кучета и котки не се предавал и не ги заразявал..
  Не убива хората по домовете им, а само в болниците!
  Убива хиляди на ден в болниците, а трупове няма, убитите нямат и роднини, които да бъдат интервюирани от иначе нахалните журналисти - мисирки!
  Снимките и видеата от болничните отделения са фалшиви - едно и също видео го пробутва и за Италия и за Ню Йорк и за София. Пуснаха и видеа в които използват Кукли-Манекени уж са умиращи хора!!! И то по официални канали... Зетя на Тръмп официално казва, че имало запаси ЗА НАС, и в САЩ се чудят - кои са ТЕ, за които са запасите...
  Забранява се ходене по паркове на Слънце, което УБИВА Вирусите, разрешено е да се тъпчем в градския транспорт!
  Отложени са всички планови операции, на хората е отказано лечение или ги лекуват по телефона!
  На раковоболни спират терапиите, защото киро гела(домусчиев) бил в болницата!
  Безработни нямат пари за хляб. Децата не излизат на Слънце!
  В болниците всеки случай на смърт го пишат че е от вируса...
  А починали в дома си няма...

  Носят се слухове за бойни отровни вещества вкарвани в кислорода на пациентите за да ги убият бавно и да изглежда като вирус. Доктори казват, че до сега не са виждали такива поражения от нормална пневмония...
  От цял свят има хиляди видеа за празни болници, в проивовес на новините за претъпкани отделения...
  Никой от болните изолирани в болниците не пише, не пуска видеа, а уж имало много оздравели и телефоните не се конфискували...
  Странен вирус, или ние сме странни да ги търпим да ни лъжат! 😡😡😡😡
  Да не говорим как за 400 болни на 6млн държава се обявява пандемия.
  Как 400 болни пациента изхарчиха 5 милиарда евро и започнаха дарителски кампании събиращи милиони.
  Но всичко това има една много положителна поука .
  !!! ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ!!!
  • 11
   11111
   10 -3
   12:02, 8 апр 2020
   след белите каски в Сирия-белите маски по Света...
  • Bb
   BB
   8 -2
   15:10, 8 апр 2020
   Като гледам, на теб всичко ти е ясно!Да же, аз ако съм на баща ти, повече няма да те пускам на училище, безсмислено е!!! Направо да се чуди човек, как при толкова умен и кадърен народ, държавата му е винаги е в тройката на почти всички негативните класации??? И това сигурно са лъжи!
 • 6
  11
  11111
  20 -2
  12:01, 8 апр 2020
  В махалата може-но по парковете забранено...
 • 7
  Ва
  Валери
  23 -5
  12:39, 8 апр 2020
  Облечени в безапелационната си власт, служителите на МВР по градове, села и паланки в България озверяха като хиени от кеф върху новата си хранилка – безумно наложените от НС и правителството непосилни глоби за нарушаване на извънредното положение и за неспазване на наложената социална дистанция.
  Повече от гнусно е във време, в което, вместо човек да се бои за своя живот и за здравето на близките си, да се страхува от развилнелите се из паркове, градинки и междублокови простраства полицаи, които – вместо да борят битовата престъпност воглаве с Главния Каскет на Републиката, тръгнаха на лов за хорица, пожелали пролет, слънчице и миг топлинка.
  Истинско безумие е полицейщината, в която ни натресоха да живеем. Отказвам да повярвам с какво сатанинско сладострастие момчетата от МВР пишат актове на своите бащи, майки, братя и сестри – и се кефят на тяхното безсилие пред могъществото на униформените без жалостници.
  Въоръжени с палки, белезници и пистолети, чудя се как вечер – прибирайки се у дома, грохнали след унизителната си 8-часова хръткаджийска гонка, свалят маските, усмихват се на жените си, мият си мръсните ръце – и милват своите деца?
  Някой ден, когато маските паднат, може и да ги обикна.
  Сега ми пречат да дишам свободно.
  • Ку
   кум
   5 -19
   12:47, 8 апр 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • До
   До кум
   16 -6
   13:13, 8 апр 2020
   Болестно състояние достигнато от постоянно гледане на телевизор
  • Ja
   Jack Bauer
   8 -4
   14:08, 8 апр 2020
   Не е само от гледането на телевизията, просто е фатмак.
  • Ja
   Jack Bauer
   1 -2
   21:46, 8 апр 2020
   Не ми използвай ника, мухльо.
 • 8
  Ве
  Веси
  23 -6
  12:44, 8 апр 2020
  АЗ отказвам да се подчинявам на Хунтата, управляваща държавата, Хунтата, наложила тотална диктатура!
  Поемам абсолютна отговорност за живота си, както и избора си какъв да бъде той.
  Поемам лична отговорност за свободата си, която ми е неотменно право.
  Поемам и задължението да оспорвам в съда и пред Европейския съд всяка кретенска глоба, която ще ми бъде наложена.
  Търсете ме на улицата и в парковете.
  Който е роден да лети, не може да пълзи.
  Който е роден свободен, никога няма да се унизи да се дупи на една измислена крадлива Диктатура, да лиже задника и, насран от страх под юргана.
  На тия, които подмокрени, гледат по цял ден Униформения по телевизията и Чорбаджията му Боко Тиквата, и треперят как ще умрат, щото двамата са им го предрекли със злокобен глас, ще им кажа – няма да умрете, пичове! Ама душите ви вече са мъртви, така че ква файда, че телесата ви след няколко месеца ще се друсат „щастливи“.
  • Bb
   BB
   7 -4
   15:47, 8 апр 2020
   Веси, сега хвани се здраво за масата или нещо друго, че трябва да ти кажа нещо! Веси, ти никога си нямала СВОБОДА и никога няма да имаш! Не зависимо да ли има вирус, да ли ще те управляват други или живееш на другият край на света!!! По простата пречина, че ти си човек, а не диво животно!За това, че Веси, в този живот, няма да е, ако след години се преродиш в диво животно, може и да имаш СВОБОДА!
 • 9
  Ив
  Иван
  11 -10
  14:49, 8 апр 2020
  Имам чувството, че всички коментари се пишат от двама трима мрънкачи, фенове на конспиративни теории. Вие нямате ли близки в страните, засегнати най-силно то вируса? Звъннете да ви разкажат за положението там. Ако сте убедени в своето безсмъртие, не подвеждайте нормалните хора и се разхождайте, където си искате и си носете отговорността!
 • 10
  Ба
  бай данчо
  10 -4
  16:20, 8 апр 2020
  ..Бойко обмислял да отворят парковете до края на седмицата кел файда изпосакратиха маса работещи хора намалиха заплати пускат в не пл отп сега ще ходят да чоплят семки в парка
  • Ив
   Иван
   10 -1
   16:42, 8 апр 2020
   Факт е, но също така е факт, че основният стокообмен на страната ни е с Турция и Европейския съюз. Като няма поръчки оттам и като няма производство там, българските фирми, които са обвързани с тях, нямат много полезни ходове! Ще бъде много трудно, ще има голяма безработица, неизбежно е! Дано по-бързо намерят лечение за този вирус, че ситуацията не е лека!
 • 11
  Ле
  леш
  6 -2
  16:35, 8 апр 2020
  Това е вярно като е изванаредно положение нека да е стига са се отмятали като луди направиха народа не шантави един ден с маски на другият без затваряме после отваряме
 • 12
  Бр
  брокат
  4 -2
  17:15, 8 апр 2020
  Клошари и боклучии тръгнаха да събират и разнасят зараза! За тях няма ли глоби?
 • 13
  Ам
  аман
  1 -2
  23:12, 8 апр 2020
  В Хасково имало 6 случая уж,ама не било сигурно!До 2030 може да станат 100!!!

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
04 юли 2020
Последни новини